Ollandia doet zichzelf tekort!

27 september 2021, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Ollandia doet zichzelf tekort!

In een lekker najaarszonnetje werd de 1e competitiewedstrijd tussen Dees en Ollandia gespeeld. Bij Ollandia waren er nog een 3tal afwezigen i.v.m vakantie en schorsing. Ollandia moest in het begin van de wedstrijd nog in het ritme komen en werd achteruit gedrongen door het scherp beginnende Dees. Dit leidde al in te 4e minuut tot de 1-0 waarbij onze verdediging en doelman er niet goed uitzagen. Na deze vroege tegenslag kwam Ollandia langzaam wel beter in de wedstrijd en kwamen we ook regelmatig dreigend voor het doel van de tegenstander. Het was dan ook in de 24e minuut dat Rob van der Heijden de gelijkmaker scoorde na goed voorbereidend werk van Robert Erven. Hierna werd het bij Dees allemaal wat minder en bij ons steeds beter. Er kwamen ook kansjes maar het vizier stond nog niet scherp genoeg. Toch kwamen we op voorsprong in de 30e minuut na een corner van Robert, was het Gerbe Voets die de bal hard in het dak van het doel schoot, 1-2 en tevens de ruststand.

Na rust een zelfde spelbeeld waar Dees iets meer aandrong zonder tot grote kansen te komen. Ollandia daarentegen maakte bij de eerst de beste kans de 1-3. Rob van der Heijden omspeelde enkele tegenstanders, speelde Stan de Beer aan die de bal keurig op de penaltystip teruglegde op de inmiddels doorgelopen Rob van der Heijden, die hard inschoot maar recht op de keeper. Deze kon de bal niet klemvast pakken waardoor de attente Robert Erven de terugstuiterende bal in het doel kon werken. Hierna werd het steeds meer eenrichtings verkeer. Ollandia kon het op het middenveld niet meer belopen en kregen we steeds meer 2 linies die te ver uit elkaar speelde waarbij Ollandia zich ook veel te ver liet terugzakken. Toch kregen we nog 2 á 3 prima kansen om de score uit te breiden maar Rob en Robert wisten deze niet te verzilveren. Daardoor was het wachten op de aansluitingstreffer. Met nog 10 minuten te spelen moest trainer Maykel van Driel noodgedwongen wat wissels toepassen waardoor Ollandia nog meer onder druk kwam te staan en werden er mede door wat persoonlijke fouten nog 2 keer gescoord door Dees en moest Ollandia uiteindelijk genoegen nemen met een gelijkspel waar de winst zondermeer te behalen was. Volgende week wacht Terlo in de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen.

klik voor meer foto’s

Comments are closed.