Ollandia op bezoek bij LSV.

25 oktober 2021, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Ollandia op bezoek bij LSV.

Na de thuiswedstrijd tegen koploper Netersel, afgelopen zondag, staat er voor komend weekend weer een uitwedstrijd op het programma. Hiervoor moet Ollandia zondagmiddag 31/10 afreizen naar Lennisheuvel om daar om half drie aan de aftrap te staan tegen LSV. Met in de thuiswedstrijden tegen DEES en Netersel een 2-2 eindstand en afgelopen weekend een 1-3 overwinning bij Nederwetten, is LSV een niet te onderschatten tegenstander die volop de strijd zal willen aangaan. Ook Ollandia zal dit moeten brengen en daarnaast ook voetballend proberen een overwicht te krijgen. Als dit lukt, in combinatie met de juiste scherpte, dan kan Ollandia zondagmiddag ook gaan strijden voor de volle winst en hopelijk de 3 punten mee terug naar Olland nemen. Daarmee kunnen ze ook dan aansluiting houden met de bovenste ploegen.

Ollandia 2 krijgt zondagmorgen op sportpark Ekkerzicht Schijndel/De Wit op bezoek, terwijl Ollandia 35+ afreist naar Heeswijk/Dinther om daar te voetballen tegen Avesteyn.

Voor de oudste Ollandia jeugd gaat zaterdagmiddag 30/10 de competitie verder met uitwedstrijden van Ollandia JO19-1 in Haaren tegen Nemelaer en van Ollandia JO15-1 in Schijndel tegen Avanti’31. Een rustig weekend dus op sportpark Ekkerzicht, maar iedereen is er toch van harte welkom om Ollandia 2 te komen steunen, maar ook bij de uitwedstrijden is de steun van supporters van harte welkom.

Voordat het zover is kan er voor alle liefhebbers op donderdag 28/10 om 20.45 uur weer gerikt worden in de Ollandia kantine.

Ollandia senioren:

Programma zondag 31/10:

LSV 1 – Ollandia 1  14.30 uur

Ollandia 2 – Schijndel/De Wit 6  10.30 uur

Avesteyn 35+1 – Ollandia 35+1  9.30 uur.

Ollandia jeugd:

Programma zaterdag 30/10:

Nemelaer JO19-2 – Olandia JO19-1  14.45 uur

Avanti’31 JO15-3 – Ollandia JO15-1  13.00 uur.

Rikken bij Ollandia.

Alle rikliefhebbers kunnen donderdag 28/10 vanaf 10.45 uur weer terecht in de Ollandia kantine op sportpark Ekkerzicht voor een gezellig avondje rikken. Hierbij is iedereen van harte welkom en zijn er weer mooie prijzen te winnen.

Comments are closed.