Ollandia krijgt niet wat het verdiende!

8 november 2021, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Ollandia krijgt niet wat het verdiende!

In de topper tegen de, tot nu toe, ongeslagen tegenstander EDN’56 ging Ollandia vanaf het begin voortvarend van start. Al na 5 minuten was het Rob van der Heijden die de bal van de tegenstander ontfutselde en alleen op de keeper afging. Helaas speelde hij de bal iets te ver van hem af waardoor de keeper redding kon brengen voordat hij doeltreffend kon uithalen. Dit was wel het moment dat Ollandia de toon zette en EDN’56 onder druk bleef houden. Hierdoor ontstonden er diverse kansrijke situaties die helaas niet omgezet werden in doelpunten waardoor EDN’56 hoop bleef houden. Zo was Robert Erven diverse keren gevaarlijk op de rand van de zestien maar net niet in de gelegenheid om doeltreffend uit te halen. Ook Stan de Beer kreeg een 100% kans nadat Rob van de Heijden middels een uitstekende pass hem vrij voor de keeper zette. Ook deze kans werd helaas niet benut. Wat EDN’56 voor rust nog liet zien was een kans in de 33e minuut met een schot dat net voorlangs ging en dus gingen we de rust in met een 0-0 stand waarmee Ollandia niet tevreden kon zijn gezien het prima veldspel en de vele kansen.

In de 2e helft waren de rollen omgekeerd. EDN’56 had wat omzettingen gedaan waardoor Ollandia er moeilijker uit kon voetballen en toch wel onder druk bleef staan. De ruimtes werden groter en steeds moeilijker te belopen. Optisch had EDN’56 een overwicht zonder tot grote kansen te komen. Het was zelfs Ollandia die de eerste echte kans kreeg in de tweede helft. Robert Erven kwam vanaf links , omspeelde zijn tegenstander en schoot hard op de lat.. maar dat zijn geen doelpunten. Aan de andere kant was het EDN’56 die wel scoorde maar de, op één lijn staande, scheidsrechter floot terecht af voor buitenspel en bleef de 0-0 stand op het scorebord staan. Inmiddels waren we al weer 70 minuten onderweg en leek de wedstrijd op een 0-0 eindstand uit te draaien. Toch liep het net iets anders. In de 84e minuut was er een aanval van EDN’56 die met een lange bal probeerde de spits te bereiken. Deze stond in buitenspel positie maar de vlag van onze grensrechter werd genegeerd en er volgde een corner. Deze corner viel voorbij de 2e paal, werd terug de doelmond in gekopt en kon door een van de EDN spelers binnen gewerkt worden. Frustrerend voor de verdediging die vandaag goed in elkaar zat en waarbij vooral Arjan van Osch en keeper Kevin Vesters in positieve zin opvielen. Eindstand 0-1 en daarmee krijgt Ollandia niet wat het verdiende!

Klik hier voor meer foto’s

Comments are closed.