Ollandia op bezoek bij De Bocht'80

28 november 2021, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Ollandia op bezoek bij De Bocht’80

Opnieuw heeft het coronavirus en de daarom door de overheid genomen maatregelen het sporten in haar greep. Naast de maatregel dat de supporters niet meer op het sportpark welkom zijn, is er intussen besloten dat de sportparken om 17.00 uur gesloten moeten worden. Hierdoor zijn er dan na 17.00 uur ook geen trainingen meer mogelijk. Dit is natuurlijk een verre van ideale situatie en daarom is het dus goed mogelijk dat de KNVB deze week het besluit, of dit intussen al heeft genomen, om al het competitievoetbal tot een nader te bepalen tijdstip af te gelasten. Het blijft dus afwachten wat het besluit en de mogelijke gevolgen, ook voor Ollandia, zullen zijn.

Mocht er a.s. zondag toch gevoetbald worden dan moet Ollandia om 14.00 uur op bezoek in Oirschot bij De Bocht. Deze tegenstander heeft nog maar 6 wedstrijden gespeeld en heeft daarin 4 punten behaald. Toch mag deze tegenstander, zeker op het eigen sportpark d’n Staak, niet onderschat worden. Het is dan ook aan Ollandia om er vol voor te gaan en de 3 punten mee naar Olland te nemen. Voor Ollandia 2 en 3 staan er thuiswedstrijden op het programma tegen Nijnsel, terwijl Ollandia 35+ op bezoek gaat in Loosbroek bij WHV.

Ook voor de jeugd is er door de KNVB voor zaterdag een programma ingepland, waarbij alle jeugdteams een thuiswedstrijd spelen op sportpark Ekkerzicht.

Omdat het afwachten blijft of er afgelastingen volgen, vanwege corona of mogelijke slechte weersomstandigheden, is het goed om ook de Ollandia site www.ollandia.nl goed in de gaten te houden.

Ollandia senioren:

Programma zondag 5/12:

De Bocht’80 1 – Ollandia 1  14.00 uur

Ollandia 2 – Nijnsel/TVE Reclame 4 10.30 uur

Ollandia 3 – Nijnsel/TVE Reclame 6  11.00 uur

WHV 35+1 – Ollandia 35+1  10.30 uur.

Ollandia jeugd:

Programma zaterdag 4/12:

Ollandia JO19-1 – Avanti’31 JO19-2 14.30 uur

Ollandia JO15-1 – Irene JO15-1  14.30 uur

Ollandia JO11-1 – Boxtel JO11-2  10.00 uur

Ollandia JO9-1 – BMC JO9-4  10.00 uur.

 

 

 

Comments are closed.