Trainen voor jeugd en senioren mag weer!

15 januari 2022, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Trainen voor jeugd en senioren mag weer!

Met de nieuwe versoepelingen rondom Corona die vrijdag 14 januari bekend zijn gemaakt, mag er vanaf 15 januariweer volop gevoetbald worden bij de verenigingen. Van ‘s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, want er zijn geen restricties rondom tijdstippen dat je je activiteit moet beëindigen. Waar we nog wel op moeten wachten, is het spelen van competitiewedstrijden. Dat geeft iedereen mooi de tijd om op tijd fit te zijn voor de eerste wedstrijd! Vanaf 15 januari zal er weer getraind worden door alle jeugd- en seniorenteams volgens het reguliere schema. De komende dagen zal er gekeken worden of er onderlinge wedstrijden geregeld kunnen worden. Na 25 januari zal er duidelijkheid komen over het hervatten van de diverse competities.

Hieronder vind je alle nodige informatie over de mogelijkheden om weer te voetballen en helpen we je op weg met een aantal tips om iedereen weer zo snel mogelijk op het voetbalveld te krijgen!

Versoepelingen per 15 januari 2022

Positief nieuws, want als een van de weinige sectoren mag de sport weer grotendeels open! Eindelijk kan iedereen, jong en oud, weer trainen en onderlinge wedstrijden spelen op de club, op het veld én in de zaal, zonder beperkingen in groepsgrootte of tijd. Wel zijn er nog een paar andere regels waar rekening mee gehouden dient te worden.

  • Kantine mag niet open, wel kan weer het consumptie-afhaalloket worden gehanteerd
  • Kleedkamers mogen open, op vertoon van een coronatoegangsbewijs (CTB). Daarnaast dient in de kleedkamer een mondkapje te worden gedragen. Douche is toegestaan.
  • Publiek is niet welkom

Comments are closed.