Ook bij Ollandia weer voetbal

31 januari 2022, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Ook bij Ollandia weer voetbal

Door een aantal wijzigingen van de KNVB in het competitieprogramma is er ook voor Ollandia 1 a.s. zondag nog geen competitieverplichting, mogelijk wordt er komende week nog wel een oefenwedstrijd gespeeld. De overige teams hebben afgelopen weekend, na de vanwege corona verlengde winterstop, al weer hun eerste competitiewedstrijden achter de rug hebben.  Voor het komende weekend staan er voor deze teams opnieuw competitiewedstijden op het programma, waarvoor zondag 6/2 Ollandia 2, 3 en 35+1 allemaal naar Heeswijk-Dinther moeten. Hierbij speelt koploper Ollandia 2 zondag om 13.00 uur  in Dinther tegen achtervolger Avesteijn en ook Ollandia 3 staat daar om 11.00 uur aan de aftrap, terwijl Ollandia 35+1 al om 9.30 uur tegen hun leeftijdsgenoten in Heeswijk aan de aftrap moet verschijnen. Ook voor de Ollandia jeugd is de competitie al weer begonnen. A.s. zaterdagmiddag spelen om 14.30 uur Ollandia Jo19 en Jo15 thuis tegen resp. Zwaluw VFC en Rood Wit, terwijl JO12, JO9 op bezoek gaan bij resp SV BLC en ODC. De jongste jeugd Ollandia JO7 ontvangt zaterdagmorgen op sportpark Ekkerzicht Blauw Geel. Bij alle wedstrijden is publiek weer van harte welkom, waarbij rekening dient te worden gehouden met de voorgeschreven coronaregels.

Comments are closed.