Alleen competitie-verplichtingen lagere teams en jeugd

6 februari 2022, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Alleen competitie-verplichtingen lagere teams en jeugd

Nog steeds worden er in de klasse van Ollandia alleen maar inhaalwedstrijden gespeeld en is Ollandia zondag 13/2 dus competitievrij. Mogelijk wordt er komend weekend nog wel een oefenwedstrijd gespeeld. voordat er op zondag 20/2 weer een volledige competitieronde moet worden afgewerkt, waarbij Ollandia in Oirschot tegen De Bocht’80 moet aantreden. De lagere teams gaan in het komende weekend wel weer verder met hun competitie, waarbij op zondagmorgen 3 teams thuis spelen op sportpark Ekkerzicht. Ollandia 35+ begint om 9.30 uur thuis tegen het zeer sterke Vorstenbossche Boys, om 10.30 uur gevolgd door Ollandia 2 tegen Blauw Geel’38/Jumbo waarna als laatste Ollandia 3 om 12.00 uur aftrapt tegen DVG.
Ook voor de Ollandia jeugd gaat de competitie zaterdag verder, waarbij JO19 op bezoek gaat in Helmond bij SV De Braak en JO15 bij EMK in Nuenen. De overige jeugd speelt dan thuis, waarbij JO7 om 9.30 uur Blauw Geel’38 ontvangt en JO9 en JO12 om 10.00 uur aan de aftrap staan tegen rep. DVG en Irene. In het komend weekend zijn ook de supporters weer van harte welkom, maar waarbij dan wel rekening dient te worden gehouden met de geldende coronaregels.

Comments are closed.