Ollandia op bezoek bij De Bocht'80

14 februari 2022, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Ollandia op bezoek bij De Bocht’80

Na de, mede vanwege 2 gemiste penalties, 0-1 nederlaag in de vooruitgespeelde ingelaste wedstrijd tegen Casteren, speelt Ollandia a.s.zondag 20/2 om 14.30 uur een uitwedstrijd op het aan de Oude Grintweg gelegen sportpark in Oirschot tegen De Bocht’80. Deze tegenstander was vorige week midweeks met 0-5 te sterk voor LSV en verloor met 2 tegendoelpunten in de laatste 10 minuten van DEES. Een tegenstander dus waaraan Ollandia de handen vol zal hebben. Aankomende zondag heeft Ollandia iets recht te zetten na de onnodige nederlaag en zal daarbij zeker het vizier scherper moeten stellen. Ollandia 2 zal zondag om 10.00 uur in en tegen Schijndel ook graag weer hun koppositie willen versterken, terwijl ook Ollandia 3 naar Veghel gaat om daar om 10.00 uur aan te treden tegen Blauw Geel’38.

Op zaterdag komen ook de Ollandia jeugdteams weer in actie, waarbij JO19 en JO15 om 14.30  uur op sportpark Ekkerzicht moeten aantreden tegen resp. Heeswijk en Rhode.

De overige jeugdteams spelen uit, waarbij JO12 op bezoek gaat in Liempde bij DVG,  JO9 in Sint Michielsgestel bij SCG’18 en JO7 bij Keldonk/Boerdonk.

Voor de supporters dus veel uitwedstrijden, maar zaterdagmiddag kan men dus ook op.

 

 

 

Comments are closed.