Donderdag 24 febr inhaalduel Ollandia 1

21 februari 2022, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Donderdag 24 febr inhaalduel Ollandia 1

UPDATE 24 februari 15:45 uur…. wedstrijd is afgelast wegens slecht bespeelbaar veld

Vanwege de vele regenval op sportpark d’n Staak werd afgelopen zondag 20/2 de uitwedstrijd van Ollandia tegen de Bocht’80 afgelast. Vanwege het al overvolle competitieprogramma moeten afgelaste wedstrijden zo spoedig mogelijk ingehaald worden, eventueel op een ander sportpark. Dit laatste is nu het geval en daarom zal de wedstrijd De Bocht’80 – Ollandia al op donderdag 24/2 om 19.30 uur worden ingehaald op het eigen Ollandia sportpark Ekkerzicht. Ollandia heeft nog iets recht te zetten na de onverdiende 0-1 nederlaag in de vorige thuiswedstrijd tegen Casteren. Hopelijk is Ollandia donderdagavond vanaf het eerste fluitsignaal nu wel bij de les en is het vizier van de Ollandia spelers weer scherper gesteld en zullen de kansen nu wel worden benut. Het is ook maar te hopen dat donderdag de weergoden niet opnieuw spelbreker zijn en dat de wedstrijd kan worden afgewerkt en Ollandia de 3 punten kan laten bijschrijven.

In het komend weekend is er bij Ollandia geen voetbal, waardoor ook de liefhebbers weer volop van carnaval of vakantie kunnen gaan genieten.

 

Ingelaste activiteit, klik hier Carnavals quiz

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.