Ollandia ontvangt de Bocht'80

28 februari 2022, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Ollandia ontvangt de Bocht’80

De omgezette en afgelaste uitwedstrijd tegen De Bocht’80 werd afgelopen week vanwege de vele regenval opnieuw afgelast en is nu opnieuw vastgesteld op donderdag 10/3 om 19.30 uur op sportpark Ekkerzicht.

Maar ook a.s. zondag 6/3 is er weer competitievoetbal, waarbij Ollandia om 14.30 uur op sportpark Ekkerzicht Nederwetten ontvangt. Deze tegenstander speelt a.s. donderdag 3/3 ook al een inhaalwedstrijd thuis tegen De Bocht’80, want zowel Nederwetten als De Bocht’80 hebben pas 8 van de 24 te spelen wedstrijden afgewerkt. Ollandia zelf speelt zondag haar 10de wedstrijd tegen een tegenstander die maar moeilijk tot scoren komt en ook veel doelpunten tegen krijgt. Ollandia zal zondag vanaf de aftrap wel bij de les moeten zijn en de gehele wedstrijd met volle overgave voetballend proberen het doel van de tegenstander te vinden. Ook zal het aanvallend scherp moeten zijn om de bal in het doel van de tegenstander te krijgen en niet zelf de deksel op de neus te krijgen.

Ook Ollandia 3 speelt zondag een thuiswedstrijd, waarbij ze om 11.00 uur tegen het Veghelse Blauw Geel’38 moet aantreden. Voor Ollandia 2 staat om 10.00 uur de belangrijke uitwedstrijd tegen koploper Rhode op het programma, terwijl Ollandia 35+ om 10.00 uur op bezoek gaat bij hun leeftijdsgenoten van Boskant 35+2. De Ollandia jeugd heeft nog een extra weekend vrij, waarna 12/3 de competitie weer worden hervat. Op vrijdag 11/3 om 19.30 uur hervatten de Ollandia vrouwen het voetballen weer met een avondtoernooi op sportpark De Bergakkers in Vorstenbosch, waarbij Irene, MOSA’14, Rhode en Vorstenbossche Boys als tegenstanders zullen aantreden. Voor de suporters is dus weer volop gelegenheid om hun favorieten te steunen.

Comments are closed.