Vol voetbalprogramma Ollandia

7 maart 2022, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Vol voetbalprogramma Ollandia

Met nog 15 wedstrijden te spelen heeft Ollandia de komende weken een vol voetbalprogramma. Na de vanwege coronabesmettingen afgelaste thuiswedstrijd van afgelopen zondag, staat er a.s. donderdag 10/3 om 19.30 uur op sportpark Ekkerzicht in Olland toch de al 2x eerder afgelaste uitwedstrijd tegen De Bocht’80 opnieuw op het programma. Op a.s. zondag 13/3 is er ook weer competitievoetbal, waarbij Ollandia om 14.30 uur op sportpark De Breemakker aan de Breemakkerweg 1 in Knegsel moet aantreden tegen de plaatselijke Boys. Deze tegenstander heeft de zelfde resultaten behaalt als Ollandia en voor beide teams geldt dat winnen is blijven aanhaken bij de top van de middenmoot. Op donderdag 17/3 om 20:00 uur op sportpark Ekkerzicht staat de zondag 6/3 afgelaste thuiswedstrijd tegen Nederwetten opnieuw op het programma. De komende tijd dus volop gelegenheid om uw team te komen steunen,

Op vrijdag 11/3 om 19.30 uur hervatten de Ollandia vrouwen het voetballen weer met een avondtoernooi op sportpark De Bergakkers in Vorstenbosch, waarbij Irene, MOSA’14, Rhode en Vorstenbossche Boys als tegenstanders zullen aantreden. Ook andere senioren moeten zondag 13/3 weer in actie komen, waarbij Ollandia 2 om 10.30 uur en Ollandia 3 om 11.30 uur op sportpark Ekkerzicht moeten aantreden tegen WEC.

Ook de Ollandia jeugd hervat zaterdag 12/3 de competitie weer, waarbij Ollandia JO15 en JO19 in Sint Michielsgestel aantreden tegen SCG’18, Ollandia JO12 in Vught bij Zwaluw VFC en Ollandia JO9 bij VOW in Zijtaart. Zowel spelers als supporters dienen er ook rekening mee te houden dat er nog wedstrijden kunnen worden afgelast of verschoven.

Comments are closed.