Laatste nieuws omtrent ALV

7 maart 2022, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Laatste nieuws omtrent ALV

Beste leden,

Wij willen iedereen vragen die ook maar de geringste klachten heeft om de ALV via de computer te volgen. De link hiervoor staat nogmaals hieronder. Inspreken en stemmen over het logo kan ook via die weg.

Er zijn best veel Corona besmetting in Olland (en binnen SV Olland) en daar horen we rekening mee te houden. Vandaar deze oproep. Het laatste punt van onze agenda was nazit met een hapje en een drankje. Maar dat punt houdt iedereen tegoed. Na de vergadering is het sluiten en huiswaarts keren. Klik hier voor agenda en overige stukken

Wij hopen op uw begrip.

https://us02web.zoom.us/j/85467213456?pwd=MURhaWt3T2dFN2dhdDZPTlRuRytEUT09

Hoogachtend

Het Bestuur van SV Olland.

Comments are closed.