Ruime overwinning voor Ollandia

11 maart 2022, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Ruime overwinning voor Ollandia

Ollandia heeft midweeks een inhaalduel gespeeld tegen de Bocht’80. De wedstrijd stond gepland bij de Bocht’80 maar omdat zij geen beschikking hebben over een goede wedstrijdverlichting werd de wedstrijd in Olland gespeeld. En dat is goed bevallen gezien de uitslag en de vele kansen voor een nog grotere uitslag. Binnen 10 minuten had Ollandia al 3 100% kansen gecreërd maar niet afgemaakt. Eerst was het Robert Erven die doorbrak maar de bal tegen de keeper opschoot, de 2e kans was een corner die tegen de paal geschoten werd en de 3e kans was een terugspringende bal die door Carlo Simons zo binnen gewerkt kon worden maar helaas net overging. Intussen stond er al wel 0-1 op het scorebord want het was Robert Erven die een corner mooi in de verste hoek liet binnendraaien zonder dat deze door iemand was geraakt, prachtig doelpunt. Na deze stand en vele kansen was het in de 34e minuut dat Ollandia op 0-2 kwam door een doelpunt van Rob van der Heijden die een doorkopbal goed afwerkte, de voorzet kwam van Stefan Erven. Dit was tevens de ruststand.

Meteen na rust kreeg Rob van der Heijden zijn 2e grote kans want een voorzet van Stefan Erven hoefde hij zo maar binnen te tikken, helaas deed hij dat aan de verkeerde kant van de paal. Hierna werd het wat moeizamer bij Ollandia en kwam de Bocht wat beter in de wedstrijd. Ze zochten ook veelvuldig de helft van Ollandia op zonder echt gevaarlijkl te worden. Was het een keertje wat dreigender dan was daar altijd wel onze keeper Kevin Vesters om alle mogelijke gevaar te neutraliseren. Hierna waren er nog een paar grote kansen om de score uit te breiden maar moesten we wachten tot de 69e minuut toen Robert Erven de 0-3 liet aantekenen met ee kopbal in de verste hoek. Hierna ging het vlug en waren het achtereenvolgens Gerbe Voets, Robert Erven en Arno van Osch die de stand van 1-6 op het bord lieten komen want tussen door was een slippertje in onze verdediging afgestraft door Elo Turksma van De Bocht’80. Na 90 minuten liet de goed leidende scheidsrechter Verhagen de spelers naaar de kleedlokalen vertrekken en kon Ollandia weer 3 punten aan haar totaal toevoegen. A.s zondag wacht de uitwedstrijd bij Knegselse Boys.

Comments are closed.