Gemakkelijke overwinning Ollandia

14 maart 2022, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Gemakkelijke overwinning Ollandia

Op bezoek bij Knegelse Boys boekte Ollandia een gemakkelijke overwinning zonder daarbij zich overmatig te moeten inspannen zoals dat dan zo mooi heet. Na 1 minuut kwam Ollandia al op voorsprong doordat een voorzet met links van Robert Erven zomaar in het doel viel bij de verste paal, foutje van de keeper van Knegselse Boys. Hierna bleef Ollandia de bovenliggende partij waarbij Knegselse Boys het verschil aan voetballende vermogen vooral probeerde te compenseren met fysieke duels waarbij het randje werd opgezocht. Dit spellettje resulteerde ook in een levensgrote kans voor Knegselse Boys. Een schot vanaf de zestienmeter lijn werd nog wel door Kevin gekeerd maar kwam recht voor de voeten van de spits van Knegsel terecht die de bal voor het inschieten had. Wellicht werd hij door deze enorme kans verrast want hij schoot de bal voor een leeg doel over. Hierna was het toch vooral Ollandia wat de klok sloeg en was soms de wat gemakzuchtige houding de enige tegenstander voor Ollandia. Nadat Stefan Erven een schot met links net langs zag gaan kreeg hij de kans op de 0-2 nadat hij door een steekbal van Rob van der Heijden alleen op de keeper kon afgaan. Helaas schoot Stefan tegen de keeper op en bleef de stand onveranderd. Het was Rob van der Heijden die in de 38e minuut de 0-2 liet aantekenen door een neervallende bal ineens op de slof te nemen en de doelman kansloos liet. Ruststand 0-2

Na rust was het verhaal vlug vertelt. Een slap en gemakzuchtig Ollandia hoefde niet zonnodig en Knegsel wilde wel maar kon niet brengen wat er nodig was om Ollandia echt in de problemen te brengen. Als de jonge scheidsrechter de beste man op het veld was dan kun je wel zeggen dat de wedstrijd als een nachtkaars uitging. Maar Ollandia boekte een 0-2 zege en kon het weer 3 punten bijschrijven. Donderdag wacht Nederwetten en zondag de derby tegen Irene. Hopelijk zijn we er dan weer klaar voor.

Comments are closed.