Ollandia speelt donderdag en zondag thuis

14 maart 2022, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Ollandia speelt donderdag en zondag thuis

A.s. donderdag 17/3 speelt Ollandia om 20.00 uur op sportpark Ekkerzicht de zondag 6/3 afgelaste thuiswedstrijd tegen Nederwetten en op zondag 20/3 om 14.30 uur komt Irene vanuit Gemonde op bezoek voor een echte derby. In beide wedstrijden zal Ollandia weer met volle overgave de strijd moeten aangaan, vanaf het eerste fluitsignaal bij de les moeten zijn en dit ook de gehele wedstrijd blijven. Zeker in een derby wordt er vaak fel gestreden voor de volle winst. Indien Ollandia beide wedstrijden in winst kan omzetten blijft het volop meedoen in de strijd om de 3de plaats, achter de koplopers EDN’56 en Netersel.

Ollandia 2 speelt eveneens tegen Irene en zal graag hun goede positie op de standenlijst willen vasthouden. Ollandia 3 gaat om 10.00 uur op bezoek bij Rhode, terwijl Ollandia 35+ om 10.00 uur Schijndel ontvangt.

Ook op zaterdag 19/3 is er voor de jeugd weer een volledig programma, waarbij JO9 en JO12 om 10.00uur en JO15 en JO19 om 14.30 uur thuis spelen en Ollandia JO7 op bezoek gaat in Veghel bij Blauw Geel’38.

 

Comments are closed.