Zuur verlies voor Ollandia

28 maart 2022, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Zuur verlies voor Ollandia

Ollandia heeft in de topper tegen koploper EDN’56 een zure nederlaag geleden. Onder een stralend zonnetje zagen we een koploper die wel wilde maar onvoldoende een echte overwicht kon creëren. Ollandia, dat behoorlijk gehandicapt aan de wedstrijd begon zag EDN’56 diverse kansen en kansjes krijgen maar telkens was het net niet en die keer dat het wel nodig was, was daar onze prima keepende Kevin als reddende engel. Tegen de verhouding in kwam Ollandia in de 27e minuut op voorsprong. Vanaf de hoek van de zestien meter schoot Robert Erven op doel en wist de keeper in de lange hoek te verrassen. Lang hebben we daar niet van kunnen genieten want tien minuten later was het 1-1 doordat onze verdediging op rechts werd uitgespeeld en het schot via de vingertoppen van Kevin in de lange hoek verdween, 1-1. Dit was tevens de ruststand.

Na rust zien we twee ploegen die meer in evenwicht waren. Het spel speelde zich wel meer op onze helft af maar EDN’56 kon er voetballende niet doorheen komen en bleven gevaarlijke situaties uit. Ollandia daarentegen kwam er diverse keren wel gevaarlijk uit en wist een paar prima kansen te creëren die wel een doelpunt verdien hadden. Zo kreeg Robert Erven een dot van een kans toen hij na een verdedigingsfout alleen op de keeper mocht afgaan. Helaas wist hij de keeper niet te verschalken en bleef de 1-1 op het bord staan. Ook Rob van der Heijden kreeg nog een kans na prima voorbereidend werk van Martijn Merks en Wout van Rooij. Maar zoals de kop van dit verslag al aangeeft ging Ollandia toch met nul punten naar Olland terug want het was in de 88e minuut dat EDN’56 op voorsprong kwam na een ingooi die doorgekopt werd en waar de spits van EDN.56 de opspringen de bal met een teentje over Kevin wist te wippen. Heel hard gewerkt en dan zo verliezen is zuur. Hopelijk is het komende zondag weer feest in Olland als we moeten aantreden tegen LSV uit Boxtel.

Comments are closed.