Ollandia is het een beetje kwijt!

19 april 2022, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Ollandia is het een beetje kwijt!

Wat zoeken we dan.. goed veldspel en doelpunten. Dat ontbreekt er de laatste wedstrijden helaas een beetje aan. Ook tegen Knegselse Boys ging het allemaal niet van een leien dakje. In de eerste 15 minuten van de wedstrijd was het aftasten en ging het redelijk gelijk op. Dat leverde aan weerszijde een paar kleine kansjes op maar tot doelpunten kwam het niet. In de 20e minuut kwam daar verandering in toen een er een lange bal richting de snelle linkerspits ging en waarbij Martijn Merks zich liet verrassen door hem binnendoor te laten komen en hij met de bal aan de voet op Kevin afging en beheers tot afronding kwam, 0-1.

Maar Ollandia ging niet bij de pakken neerzitten en bleef proberen het vijandelijke doel te bestoken zonder tot grote kansen te komen. De kleine kansjes waren er wel zoals een kopbal van Rob van der Heijden die net langs ging. Toch komen we voor rust nog langszij toen Robert Erven op links langs zijn tegenstander glipte, onderuit “geschoffeld” werd maar toch tot een voorzet kon komen die door Stefan Erven zeer netjes werd afgemaakt, 1-1 en tevens de ruststand.

Archief Ollandia

Na rust veranderde er niet veel en waren de kansen tot de 75e minuut op een hand te tellen. Toen was er plotseling toch een dot van een kans voor Robert Erven. Rob van der Heijden kon vallend toch nog een steekbal geven op Stefan Erven die vanaf links de bal inschoof naar broer Robert die de bal voor het inschieten had. Maar een beetje slap en met onvoldoende overtuiging ingeschoten waardoor de keeper nog redding kon brengen op de lijn. Vlak hierna kreeg een speler van Knegsel zijn 2e gele kaart en mocht Ollandia proberen de laatste 10 minuten dit overtal uit te buiten. Helaas lukte dat niet ondanks een 100% kans voor Stefan Erven. Hij verscheen n.l na een steekpass van Remco Voets alleen voor de keeper en had de hoek voor het uitkiezen. Helaas ging zijn poging over het doel en werd er door de prima leidende scheidsrechter afgefloten, 1-1 eindstand. Komende zondag wordt er weer verder gespeeld en gaat Ollandia op bezoek bij Dosko’32 te Duizel

Comments are closed.