Ollandia doet zichzelf tekort!

25 april 2022, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Ollandia doet zichzelf tekort!

Zondag ging Ollandia op bezoek bij Dosko’32 uit Duizel. Op sportpark de Meer ging Ollandia de strijd aan met een directe medekandidaat voor de nacompetitie. In de eerst helft was het van Ollandia zijde een matte vertoning met weinig kansen. Wat wel opviel dat Dosko’32 zich wel erg veel liet teugvallen en enkel op de counter speelde met hun snelle aanvallers als targets. Dit leverde niet echt een boeiend schouwspel op maar was het Dosko’32 die de eerste kans kreeg. Een schot ging via de paal weer terug het veld in en bracht nog geen schade. Ook een slippertje van keeper Kevin werd niet afgestraft en dus leek het op een 0-0 ruststand af te stevenen. Helaas was de werkelijkheid anders. Opnieuw een lange bal van achteren kwam mede door een valpartij van Carlo Simons terecht bij hun spits die de uitkomende Kevin Vesters via een schuiver in de korte hoek wist te verschalken, 1-0 ruststand.

Archief Ollandia

Na rust een geheel ander Ollandia. We begonnen voortvarend en zette de verdediging van Dosk0’32 behoorlijk onder druk Deze waren niet meer in staat om er nog echt uit te komen en het wachten was op de gelijkmaker. Maar het zat Ollandia niet echt mee en de kansen van Rob en Robert in de eerste 10 minuten van de 2e helft hadden een beter lot verdiend. Ook het lobje van Remco Voets viel net verkeerd en kwam terecht op de lat. Maar in de 59e minuut was het wel raak. Een voorzet van Robert op Rob werd door laatstgenoemde meteen doorgetikt naar de vrijstaande Stefan Erven die keurig afrondde, 1-1. Zo ging het de rest van de 2e helft verder. Ollandia die bleef aandringen en Dosko’32 niet de gelegenheid gaf ook maar een aanval op te zetten. Zelf kwamen we via Robert Erven en Remco Voets aan een paar prima kansen die beiden van de doelpijn werden gehaald, pure pech. Ook het vlammende schot van Rob van der Heijden van de rand zestien ging via de vingertoppen van de keeper net over. Invaller Harm van Oischot kreeg ook nog een kopkans na een strakke voorzet van Stefan Erven maar ook deze ging niet tegen het netje. En dan komt toch de harde wet van het voetbal om de hoek kijken.. In de 88e minuut is er balverlies van Rob van der Heijden op het middenveld, is er een twijfelend optreden en ingrijpen van onze verdediging en wordt onze keeper verrast met een lobje, 2-1. De eerste keer dat Dosko in de 2e helft in onze zestien komt maar wel gelijk raak. Hierna was Ollandia van slag en wist het zicht geen kansen meer te creëren. Wel kreeg het nog een doelpunt meer tegen na opnieuw een uitval van Dosko wat de eindstand op 3-1 bracht. Teleurgesteld verliet Ollandia het veld met de wetenschap goed gevoetbald te hebben in met name de 2e helft maar niet gekregen te hebben wat het verdiende. Zondag hebben we een vrij wkend!

 

 

 

 

Comments are closed.