Opnieuw verlies voor Ollandia

9 mei 2022, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Opnieuw verlies voor Ollandia

Na een 2e verliespartij op rij tegen een concurrent moet Ollandia afhaken in de strijd voor de nacompetitie. Ook deze wedstrijd werd onnodig verloren en was een gelijkspel meer op zijn plaats geweest. In een rommelig duel, waarbij vooral Netersel het fysieke aspect in de strijd bracht, kwamen beide ploegen niet echt tot goed voetbal en kansen. Gaande de wedstrijd begon Ollandia zich wel wat meer richting het doel van Netersel te bewegen en kwamen de eerste kleine kansen. Een behoorlijke domper was het uitvallen van onze keeper Kevin Vesters na een half uur. Kevin is dit seizoen al meerdere keren een rots in de branding gebleken en behoord wekelijks tot een van de beteren dus was dit uitvallen een behoorlijke tegenvaller. Spits Rob van der Heijden moest de honneurs als keeper waarnemen en deed dat overigens heel behoorlijk en was niet op fouten te betrappen. Nadat de wedstrijd werd hervat kreeg Ollandia al snel de uitgelezen mogelijkheid om op voorsprong te komen, namelijk een penalty. Helaas was deze buitenkans niet aan Robert Erven besteedt want zijn, zonder overtuiging, ingeschoten bal werd vakkundig gepareerd door de keeper van Netersel. Verder kreeg Stefan Erven net voor rust een goede kans om de score te openen toen hij een prima aanval via broer Robert de bal kreeg aangespeeld maar net niet voldoende kracht achter zijn schot kon zetten. 0-0 ruststand.

Archief Ollandia

Na rust veranderde er niet veel aan het spelbeeld maar kwam Netersel in de 52e minuut wel op voorsprong. Hierbij zag onze verdediging er niet helemaal goed uit en kon de spits van Netersel de niet goed verwerkte bal in ons doel te schieten en was Rob kansloos op de inzet. Hierna bleef Ollandia het wel proberen maar ontbrak het toch teveel aan een echte overtuiging, een echte wil om te winnen. En ondanks enkele kansjes werd er niet meer gescoord en ging Ollandia met nul punten naar huis, wetende dat er geen rol is weggelegd in de nacompetitie.

Comments are closed.