Ollandia speelt op koelbloedige wijze gelijk

15 mei 2022, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Ollandia speelt op koelbloedige wijze gelijk

Ollandia 1 speelde afgelopen zondag een thuiswedstrijd op het sportpark van De Bocht ’80. Ollandia begon sterk aan de wedstrijd. Eenvoudig werd de bal rondgespeeld en de wedstrijd speelde zich veelal in de buurt van het vijandelijk doel af. Robert Erven probeerde een aantal keren de score te openen en ook zijn broer Stefan probeerde dit via een mooie omhaal. De Bocht bleek over een goede keeper te beschikken die dit de gehele wedstrijd zou laten zien. Bij een actie in de 20e min. raakte Stefan Erven helaas geblesseerd. Hij moest vrij snel gewisseld worden en dit was een ware domper voor Ollandia. Gelukkig kon Wout van Rooij voor hem invallen. Even later was er een vrije trap waarbij Robert Erven fantastisch in kwam lopen. Rob v.d. Heijden stond vervolgens perfect in positie om de bal in het doel te schieten 1-0! Vlak voor rust liet Jos Leenderts middels fraai voetbalspel zien hoe het moet. Harm van Oirschot wist deze 100% kans niet voldoende te benutten helaas. In de tweede helft werd De Bocht ’80 sterker. Zij hadden niet veel nodig om te scoren en de eerste keer dat zij bij het Ollandse doel kwamen, lag de gelijkmaker er al in. 1-1.

Archief Ollandia

De tweede helft was voor Ollandia niet best. De samenwerking voorin was niet altijd even optimaal. In de 73e min was er wederom een enorme kans, maar de keeper stond een goal van Robert Erven in de weg. Het laatste kwartier raakte de sfeer verhit, nadat een speler van De Bocht na commentaar met rood het veld mocht verlaten. Er kwamen mooie kansen en bijna een eigen goal uit een vrije trap van Ollandia, maar in de 90e leek de winst in Oirschot te blijven. Wederom één maal voor het doel en meteen raak. 1-2. Ver in blessuretijd nog één vrije trap voor Ollandia.  Robert Erven nam aan, keeper Kevin Vesters mee naar voren en Gerbe Voets wist de gelijkmaker te maken. 2-2! Ollandia mag blij zijn met 1 punt, maar geeft gezien het eerdere spel 2 punten weg. 

Comments are closed.