Erik Huijbregts en Martien van Esch benoemd tot erelid

26 mei 2022, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Erik Huijbregts en Martien van Esch benoemd tot erelid

Bron MooiRooi: Olland – SV Olland, het is even wennen aan de naam, maar dat zal snel gaan. De nieuwe vereniging is inmiddels een feit. Korfbal en voetbal zijn daarmee in het kerkdorp samengevoegd onder één clubnaam. Afgelopen woensdag zat het clubhuis vol om van enkele mensen afscheid te nemen. Direct werden ook meerdere personen geëerd.

Zo werden Martien van Esch en Erik Huijbregts benoemd tot erelid van SV Olland. Martien heeft zich al vele jaren op alle mogelijke wijzen ingezet voor korfbalvereniging Odisco. Erik Huijbregts voor de voetbaltak in Olland: Ollandia. Hij is al vele jaren voorzitter en draagt het stokje (net als de laatste Odisco-voorzitter Peter van Roosmalen) over aan Maarten van Loon.

Peter werd ook nog in de bloemen gezet. Net als Ollandia bestuurslid Chantal Brugmans. Allebei de vrijwilligers van het Ollandse verenigingsleven werden gekroond tot Lid van Verdienste van SV Olland. Dat werd uiteraard met flink wat applaus begroet.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Kan een afbeelding zijn van 5 mensen, staande mensen, bloem en binnen
Kan een afbeelding zijn van 4 mensen, staande mensen en binnen

Comments are closed.