Ollandia eindigt competitie in mineur!

7 juni 2022, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Ollandia eindigt competitie in mineur!

Ollandia heeft met gemengde gevoelens het seizoen 2021-2022 beëindigd. Na de 3e verliespartij op rij hebben we de competitie met een 8 plek op de ranglijst afgesloten. Teleurstellend gezien de mogelijkheden die er gelegen hebben om in ieder geval de nacompetitie te halen. Maar ook de laatste wedstrijd tegen Svsos zagen we wat we bijna in alle wedstrijden na de winterstop zien. Veelal een beter voetballend Ollandia maar toch de punten aan de tegenstander moeten laten. Verschil is dan toch mijn inziens de bezieling, felheid, de echte wil om te winnen. Voetballend was Svsos echt geen geweldig team en Ollandia kreeg de nodige kansen en kansjes maar wist het net niet te vinden en dan is er een aloude voetbalwet die dan om de hoek komt kijken.. dan doet de tegenstander dat wel en zo geschiede. Een foutje in de verdediging werd afgestraft en Ollandia kon in de achtervolging. Tot aan de rust kreeg Ollandia nog diverse kansen op de gelijkmaker maar het zat ook niet mee moet gezegd worden. Kansen waren er voor Jos Leenderts, Rob van der Heijden en Martijn Merks. 1-0 ruststand.

Na rust was het allemaal Ollandia wat de klok sloeg en drong het Svsos volledig terug op eigen helft. Maar net als vorige week wilde de bal maar niet goed vallen. Ook de medewerking van de scheidsrechter was er niet want een volledig terechte goal van Gerbe Voets werd niet goedgekeurd en deed de frustraties alleen maar toenemen. Svsos deed vooral met fysieke inzet de aanvallen van Ollandia pareren en Ollandia ging daar onvoldoende in mee en legde het dus af op dat vlak. En net als vorige week werd Ollandia nog in diepere rouw gedompeld toen Svsos in de 88e minuut via een utval de 2-0 maakte. Het was de eerste keer dat Svsos bij onze goal was geweest in de 2e helft maar hij telde wel. Ollandia kon daarna middels een publiekswissel afscheid nemen van Jos Leenderts. Jos gaat i.v.m drukte en privéredenen stoppen met het 1e elftal en zijn bezieling en inzet zal gemist gaan worden. Jos speelde in 2012 zijn eerste wedstijd voor Ollandia 1 en heeft daarin dus 10 jaar vertoeft.
Tot volgend seizoen en dan gaan we verder als SV Olland.

Comments are closed.