Inloopavond 17 juni..

10 juni 2022, reacties: Reacties uitgeschakeld voor Inloopavond 17 juni..

Beste leden / ouders en dorpsgenoten,

Tijdens de laatste ledenvergadering (en het clubfeest) hebben we al wat informatie gegeven over de stand van zaken rond o.a. de fusie, het clubgebouw, tenues en de ontwikkeling van het sportpark. Daarnaast zijn er allerlei ontwikkelingen binnen Sport Vereniging Olland, waaronder in het bestuur. We horen dat er soms nog vragen zijn of gezocht wordt naar informatie over deze ontwikkelingen. Maar ook dat er leden zijn met leuke ideeën of initiatieven. Omdat we graag transparant en bereikbaar willen zijn – en niet kunnen zonder de input en betrokkenheid van de leden – organiseren we daarom een inloop-avond.

Vrijdag 17 juni; kantine sportpark van 19:30 tot 21:00 uur. 

De avond begint om 19:30 uur met een korte voorstelronde van de bestuursleden. Daarna is het woord aan u.

Deze inloop-avond wordt georganiseerd voor jong en oud. Wij zullen – als bestuur – aanwezig zijn en gaan graag met je in gesprek over de fusie en lopende zaken binnen de verschillende commissies van SV Olland. Daarnaast zijn we vooral benieuwd naar de toekomst. Hoe zie jij die?

Tenslotte is het een mooi moment om nog eens een rondje bij de kantine te kijken en kunnen we je meer vertellen over de verbouwing en plannen voor het eerste veld en rond het gebouw.

We zien je graag de 17e !

Namens het bestuur van SV Olland

Maarten van Loon

Comments are closed.