SV Olland verliest finale na penalty's

22 augustus 2022, reacties: Reacties uitgeschakeld voor SV Olland verliest finale na penalty’s

SV Olland heeft een prima wkend achter de rug tijdens de wedstrijden om de MooiRooi Schaal in Boskant. Helaas kwamen ze op het einde net tekort met penalty’s schieten waardoor Rhode uiteindelijk met de schaal aan de haal ging. Op zaterdagavond was Olland te sterk voor Boskant en wist in de laatste minuut de winnende treffer te produceren waardoor op zondag in de finale mocht worden aangetreden tegen Rhode. Ook hier liet SV Olland zich van haar beste zijde zien en ontstond er een gelijkopgaande strijd. Rhode kwam wel snel op voorsprong door een foutje in onze verdediging maar kon daarna geen echte kansen meer creëren. Daarentegen werd SV Olland steeds wat sterker en kwamen ook tot kansen en kansjes. We moesten wel tot de 75e minuut wachten op de gelijkmaker maar dat was dan ook de moeite waard. Goed doorgaan op links van Martijn van Rooij sloot hij af met een prima voorzet op de inkomende Rob van der Heijden die met een bekeken intikkertje de keeper verraste. De gelijke stand maakte dat er penalty’s volgde om de winnaar te bepalen en Rhode trok daarbij aan het langste eind. Maar Sv Olland mocht toch tevreden terugkijken op dit wkend waarbij er diverse jeugd(spelers) zich hebben gemanifesteerd en op meer speeltijd mogen hopen de komende weken in de verdere voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Comments are closed.