31 augustus 2013
31 augustus 2013, reacties: 0

Ook in de 3e bekerwedstrijd boekte Ollandia een overwinning. Nu was tegenstander Boerdonk een maatje te klein voor Ollandia. In een matige wedstrijd was Ollandia duidelijk beter maar ook slordig en het enthousiasme spatte er niet vanaf. Via doelpunten van Robert Erven, Paul van Driel en 2 keer Stefan Erven werd er toch een duidelijke winst behaald. Komende week nog lekker trainen en dan hopelijk klaar voor de 1e competitiewedstrijd tegen Mariahout.

In de 2e bekerwedstrijd heeft Ollandia een 2-3 overwinning geboekt op sv Brandevoort. Op het prachtige nieuwe complex speelde Ollandia een moeizame wedstrijd op het kunstgras. Ondanks het moeizame spel kreeg Ollandia voldoende kansen en had het met de rust ruim voor moeten staan. Het bleef bij die ene goal van Robert Erven. Na rust hetzelfde spelbeeld waarbij het hardwerkende en energieke spel van sv Brandevoort Ollandia regelmatig in de problemen bracht. Nadat een eigen speler de bal in het doel werkte en Ollandia een 2-0 voorsprong verkreeg ging het verdedigend ook steeds minder en kwam sv Brandevoort zelfs langszij. Gelukkig was invaller Remco Voets goed bij de les toen hij een scherpe corner van Stefan Erven hoog in het doel werkte bij de 2e paal. Hierdoor bleef Ollandia puntenverlies bespaard maar moet er nog veel gesleuteld worden aan het veldspel voor aanvang van de competitie. A.s zaterdag speelt Ollandia om 18:00 uur haar laatste bekerwedstrijd thuis tegen Boerdonk die ook haar 2e wedstrijd ruim verloor, ditmaal met 7-3 van Racing Boys. Zie ook de wedstrijdfoto’s onder het kopje Nieuws.

In de eerste bekerwedstrijd heeft Ollandia een ruime zege geboekt. Tegenstander was 5e klasser Racing Boys. In de 1e helft was Ollandia wel iets sterker maar was deze 8-2 overwinning nog niet te voorzien. Racing Boys bood redelijk tegenstand en zocht ook regelmatig ons doelgebied op, zonder tot grote kansen te komen. Na 4 minuten wist Rene Raaijmakers al het doel te vinden door een afgeslagen bal vanaf de rand 16 meter zeer beheerst binnen te schuiven. Nadien kwam Racing Boys wat meer opzetten wat in de 12e minuut leidde tot de gelijkmaker. Vanaf dat moment was Ollandia wat meer zoekend en was het veldspel nog zeker niet goed te noemen. Ondanks dat werden er nog diverse kansen gecreërd waarvan Rob van der Heijden er eentje wist te benutten. Hij maakte een prima steekpass, op randje buitenspel, keurig af. Ruststand 2-1. Na rust was het vlug gedaan met Racing Boys. In een zeer regelmatig tempo liep Ollandia uit naar een 8-2 voorsprong en was het veldspel ook beduidend beter dan in de 1e helft. Mede doordat Racing Boys het niet meer kon belopen en ook door het ontvangen van een rode kaart in de 60e min. Doelpunten makers in de 2e helft waren Robert Erven (3x), Rob van der Heijden, Stefan Erven en Bart vd Tillaart. Gezegd moet worden dat er een paar “beauty’s” bij waren waarbij de totstandkoming van het doelpunt uitstekend was. A.s dinsdag is er de uitwedstrijd naar sv Brandevoort die ook een ruime overwinning wist te boeken op Boerdonk. Zie ook de wedstrijdfoto’s onder kopje nieuws.

Comments are closed.