Ollandia VR speelt puike wedstrijd tegen Handel

6 oktober 2013
6 oktober 2013, reacties: 0

Door Mariëlle Bekkers

Ollandia VR1 bezocht afgelopen zondag het sportpark van Handel VR1. In de eerste helft zocht Ollandia VR1 regelmatig het vijandelijk doel op. Zij waren al snel heer en meester op het veld. Voortdurend probeerde Ollandia een aanval vanaf de achterhoede op te bouwen. Het middenveld werd hierbij grotendeels overgeslagen en het speltempo lag hoog. Vele dieptepasses moesten bijdragen aan een Ollandse aanval. In de 13e min testte Manon Koolen de keepster uit, maar haar schot was helaas niet gevaarlijk genoeg. Ook Seline v.d. Vleuten wist in de 1e helft op goal te schieten,maar een Handelse verdediger wist de bal van de doellijn te houden. In de 35e min wist Ollandia VR1 te scoren, doordat Bianca Schoordijk de bal met een geweldig schot achter de keepster wist te spelen. 0-1! Vlak voor rust waren er nog kansen voor Carla Teulings en Seline v.d. Vleuten, maar de ruststand bleef steken op 0-1. In de tweede helft maakt Ollandia continu jacht op een doelpunt. Nicole Bekkers gaf de bal mee aan Manon Koolen. Zij wist wel raad met de bal en de 0-2 vloog prachtig in de lange hoek. Handel VR1 probeerde het spel van Ollandia regelmatig te verstoren, maar de bal bleef niet lang in hun bezit. De Ollandse achterhoede stond goed in positie, waardoor grote kansen voor Handel VR1 uitbleven. In de 70e min wist Nicole Bekkers, met de bal in haar bezit, enkele tegenstanders uit te spelen. Vervolgens werd de bal puntgaaf door haar in het doel gespeeld. Met een tevreden 0-3 begon Ollandia aan de slotfase van de wedstrijd. Deze slotfase was met recht lang te noemen, aangezien er veel blessuretijd door de scheidsrechter bijgeteld werd. Handel VR1 wist nog één keer gevaarlijk te counteren richting het Ollandse doel. Nicole Maas stond in haar eentje voor de moeilijke taak om twee spitsen van scoren te weerhouden. Zij deed dit vol overgave, maar zij kon niet voorkomen dat een van de spitsen snoeihard uit kon halen. Melanie v.d Broek dook in de juiste hoek en de bal vloog probleemloos in haar handen. Nadat de scheidsrechter het eindsignaal floot gingen de 3 punten terecht mee naar Olland. Volgende week spelen de Ollandse dames een thuiswedstrijd tegen ELI VR1. Tot dan!

 Ollandia VR1: Melanie v.d. Broek, Nicole Maas, Carla Teulings, Nicole Oerlemans, Manon v. Ruremonde, Bianca Schoordijk, Manon Koolen, Nicole Bekkers, Sanne v.d. Ven, Inga Neuts, Seline v.d. Vleuten. Reserve-speelster: Anne Maas.
P1010452 P1010440
P1010435

Comments are closed.