Ollandia VR1 verliest punten in bizarre wedstrijd

17 november 2013
17 november 2013, reacties: 0

Ollandia VR1 begon sterk aan de wedstrijd tegen Keldonk VR1 in de gelijknamige plaats. Al vrij snel was er een kans via een mooie kopbal van Manon Koolen, maar deze was nog niet krachtig genoeg om ook daadwerkelijk tot een goal te leiden. Vervolgens was er niet veel later een prachtige pass van Sanne v.d. Ven, maar de bal bleef steken in het zijnet. Bij Keldonk was even later het gejuich al te horen, maar hun schot rolde toch echt voorlangs. In de 29e min kreeg Manon Koolen de bal in haar bezit dankzij een mooie pass van Seline v.d. Vleuten. De Keldonkse keepster kwam te ver uit haar doel. Manon Koolen schatte de afstand prima in en de bal vloog prachtig in de linkerhoek. 0-1. Vervolgens werd het spel van Keldonk grimmiger, maar als de scheidsrechter bij een overtreding niet ingrijpt, is het zaak door te blijven voetballen. Ollandia had dit te laat in de gaten, waardoor er onnodig ruimte was in de Ollandse achterhoede. Keldonk maakte hier dankbaar gebruik van en de 1-1 was onhoudbaar voor de keepster. Vlak voor rust wist Ollandia het spel weer te controleren en terwijl Manon Koolen de bal op haar slof nam, stond de Keldonkse keepster erbij en keek ernaar. Maar gelukkig voor Ollandia vloog de bal niet over, maar in het doel. 1-2! Tevreden begon men aan de rust. Na rust kwam Ollandia niet goed aan voetballen toe. Hierdoor werd Keldonk alsmaar sterker. Sanne Hellings had de keepershandschoenen aangetrokken en zij wist de bal een aantal keer tijdig te vangen. Ondertussen werd het spel op het veld alsmaal feller en harder. Ollandia kon hier moeilijk tegenop ‘boksen’ en dit ging ten koste van het spel. Het werd zaak om de voorsprong te behouden en hier slaagde Ollandia lange tijd in. De scheidsrechter had zijn vizier niet altijd goed staan, waardoor er enkele duw- of trapbewegingen niet gezien werden helaas. Terwijl de reguliere speeltijd allang voorbij was, liet de scheidsrechter de wedstrijd maar doorgaan. En ja, waar Ollandia VR1 al bang voor was gebeurde ook. Keldonk moest en zou gelijk moeten maken. Nadat de gelijkmaker eindelijk was gevallen, vond de scheidsrechter dat het tijd was. Jammer dat een 12e man zo’n stempel op de wedstrijd moest drukken. In de tweede helft was Keldonk inderdaad de sterkere ploeg,   maar als er na 90 minuten voetballen geen gelijke stand op het scorebord staat, is dat pech voor de ene ploeg. Vandaag voelde dit gelijkspel voor Ollandia VR1 niet als een terechte uitslag. Volgende week bezoeken de Ollandse dames DVG VR1 in Liempde. Tot dan!

Ollandia VR1: Nicole Oerlemans (45e Sanne v.d. Ven), Nicole Maas, Carla Teulings, Nikki de Bie, Manon v. Ruremonde, Lisanne Teulings (30e min Nicole Bekkers), Manon Koolen, Anne Maas (60e min Inga Neuts), Bianca Schoordijk, Seline v.d. Vleuten (88e min Lisanne Teulings), Sanne v.d. Ven (88e min Loes Hulsen).

P1010567
P1010568
P1010563

Comments are closed.