Ollandia 3 meer dan (sch)erp, 11-0 overwinning

17 november 2013
17 november 2013, reacties: 0

Het sportpark Ekkerzicht lag er deze zondag prachtig bij en het natte gras van veld 3 was het decor voor een mooie pot tussen het derde elftal van ollandia 3 en het jonge Erp 7.
Ondanks dat trainer Michel en spits Geert erg laat verschenen in de kantine was een voorbereiding van 20 minuten voldoende om scherp aan de wedstrijd te beginnen. Erp 7 won de tos en nam de aftrap. Vanaf de eerste minuut zette het derde, dat al 7 weken ongeslagen is, druk onder leiding van aanvoerder Berry Markus. In de vierde minuut resulteerde dit in het eerste doelpunt uit een hoge corner van Maarten van Hoof. Marcel Raaijmakers scoorde met de kop en scoorde 8 minuten later ook van 11 meter. Na een overtreding in de zestien meter floot scheidsrechter Martien Huijbers terrecht en was de voorstopper resoluut. Keeper Jordy had het de eerste helft erg rustig en ollandia controleerde op alle flanken. Peter van Lierop volgde het goede voorbeeld van Marcel en was ook 2x trefzeker en plaatste de bal heerlijk in de kruising. Met slechts 25 minuten op de klok kon het derde elftal achterover leunen maar deed dat niet. Maikel had de negatieve berichten van vorige week serieus genomen en scoorde ook tweemaal. Eenmaal in de p, en eenmaal na een prachtige indiduele actie trefzeker in de lange hoek. De eerste helft stond het goed (zie foto) en met 6-0 smaakte de thee heerlijk in de rust.

Geert en Jordy begonnen de tweede helft en Jordy schoot vanaf het midden een rare hoge bal die lang onderweg was richting de goal van Erp. De bal glipte door de vingers van de keeper : 7-0. Geert speelde samen met Maikel en na een overstap van Bas en een mooie kap/ draai-beweging was Geert na drie wedstrijden eindelijk weer trefzeker. Hij noteerde ook de 9-0, met het hoofd na een corner van Maarten. De zuivere hattrick maakte hij na een lange solo vanaf het middenveld. 10-0 met nog 15 minuten spelen. Met de dubbele cijfers op het bord bepaalde Twan Sanders de einduitslag: 11-0. Joris van Esch speelde 90 minuten en kwam erachter dat een ‘voorstopper’ niet voor, maar achterin speelt.

Comments are closed.