Ollandia VR1 beslist de wedstrijd tegen Mariahout VR1 in de eerste helft

1 december 2013
1 december 2013, reacties: 0

Mariahout VR1 kwam afgelopen zondag op bezoek bij Ollandia VR1. Deze teams hadden elkaar al eens ontmoet in een vriendschappelijke wedstrijd, maar vandaag was de ontmoeting er een voor de competitie. In het begin van de eerste helft was Ollandia VR1 op zoek naar de balans tussen aanvallen en verdedigen. Deze werd al vlug gevonden en in de 19e minuut wist Seline v.d. Vleuten eenvoudig Nicole Bekkers te vinden. Deze laatste nam de bal aan, kwam alleen tegenover de keepster van Mariahout te staan en de bal vloog perfect in de lange hoek. 1-0! In de 38e minuut was het wederom raak voor de thuisploeg. Manon Koolen wist de bal prachtig achter de keepster te spelen. 2-0! Vlak voor rust was Ollandia VR1 nog tweemaal trefzeker. Manon Koolen wist de bal in de 41e min eenvoudig in het doel te schieten. 3-0! Op slag van rust speelde de keepster van Mariahout de bal in de voeten van Nicole Bekkers. Met een geruststellende 4-0 vertrokken de Ollandse dames richting de thee. Na rust had Nicole Oerlemans haar keepershandschoenen geruild met Sanne Hellings. Ook als voorstopper stond Nicole Oerlemans een prima wedstrijd te voetballen. Toch was de tweede helft moeilijker voor Ollandia VR1. Het spel was ruim voldoende om de voorsprong te behouden, maar er moest wel hard gewerkt worden om dit te realiseren. Kansen werden schaars en hierdoor kreeg Mariahout VR1 wat vaker de gelegenheid om de bal te veroveren. Toch was de achterhoede van Ollandia op iedere aanval berekend en Sanne Hellings stond een goede tweede helft te keepen. Manon v. Ruremonde wist nog te stunten door over lange afstand richting het doel te counteren. Helaas voor Ollandia was een verdediger van Mariahout VR1 haar op het laatste moment alsnog te slim af. In de slotfase van de wedstrijd kwam Ollandia VR1 niet meer tot scoren. Met een 4-0 einduitslag werd vandaag een prima resultaat geleverd. Volgende week staat de laatste reguliere wedstrijd van deze competitiehelft op het programma, uit naar WEC VR1. Tot dan!

Ollandia VR1: Nicole Oerlemans, Nicole Maas, Carla Teulings, Nikki de Bie (45e min Sanne Hellings), Manon v. Ruremonde, Anne Maas, Manon Koolen, Lisanne Teulings, Seline v.d. Vleuten (72e min Nikki de Bie), Nicole Bekkers, Loes Hulsen.

P1010614 P1010613
P1010599

Comments are closed.