Ollandia 3 wint ook haar slechtste wedstrijd

2 december 2013
2 december 2013, reacties: 0

Op de eerste dag van december was de taak aan de elf van Michel om een overwinning te behalen op het veld van Boekel Sport. Aan de voorbereiding lag het deze week zeer zeker niet, want die was er niet. Wat tevens ook gold voor de spelersshirts met het logo van hoofdsponsor “Cafe d’n Toel”. Voor het luttele bedrag van twintig euro regelde Michel alsnog vervangende shirtjes en broekjes en verscheen het derde van Ollandia in blauwe reserve shirts van Boekel Sport (zie foto).

In tegenstelling tot het tenue was het een kleurloze wedstrijd en deze is te bestempelen als de slechtste wedstrijd van dit voetbalseizoen tot nu toe. Met veel balverlies, matige inzet en minimale creativiteit creëerde ollandia 3 te weinig kansen maar gaf ook weinig weg. Elk lichamelijk contact werd door de scheidsrechter bestraft met een overtreding waardoor echt voetballen er niet in zat. Na een goed schot had de keeper moeite om de bal klem te houden en was Joris van Esch er als de kippen bij om de bal binnen te schieten vanaf krap twee meter. Met dirty dance in de zestien vierde hij zijn doelpunt. Peter van Lierop raakte nog wel de paal na een terugspeelbal maar na een paar halve kansjes en weinig echte overtredingen gingen beide partijen de rust in met 0-1. Niels redde op slag van rust met een katachtige reflex en behield op die manier de voorsprong van Ollandia.

Stefan Roche was deze week als versterking meegegaan naar naar Boekel en kwam in de tweede helft ook toe aan spelen en deed dat goed. De tweede leek veel op de eerste helft alleen had Ollandia nu de zon van voren in plaats van in de rug. Naar mate de tijd verstreek werden de overtredingen grover en had de scheidsrechter moeite om het allemaal in de hand te houden. Met een gele kaart voor Berry en een rode kaart voor Geert speelde Ollandia 3 de laatste vijf minuten met 9 man. Boekel was niet in staat om te scoren en verloor daardoor de wedstrijd met 0-1. Volgende week heeft Michel alle tijd om de alle benodigdheden bij elkaar te leggen want dan speelt het derde elftal niet. Op 8 december hopen wij op veel supporters tijdens de wedstrijd tegen Gemert en dragen wij wederom trots het logo van ‘D’n Toel’ op onze buiken!

Comments are closed.