Ollandia VR1 speelt goede eerste helft tegen Nijnsel VR2

24 februari 2014
24 februari 2014, reacties: 0

Ollandia VR1 kwam afgelopen zondag voor de allereerste keer na de winterstop in actie tegen Nijnsel VR2. Door slecht weer was er nog geen competitiewedstrijd gespeeld. Ollandia VR1 heeft op dit moment te maken met vele geblesseerden of speelsters die vanwege zwangerschap het seizoen niet af kunnen maken. Het wordt steeds moeilijker om het wegvallen van belangrijke basisspeelsters op te kunnen vangen. Met geen enkele wissel op de bank begon Ollandia toch vol goede moed aan de wedstrijd. In de eerste helft werd er goed samengewerkt. Nijnsel VR2 kwam enkele malen gevaarlijk op, maar Ollandia VR1 stond goed in de positie. Sanne Hellings leverde een uitstekende prestatie als keepster en lange tijd hield zij haar doel schoon. Nikki Wouters, een debutante bij de dames, stond prima haar mannetje. Vlak voor rust sloeg het noodlot toe. Sanne Hellings probeerde de bal vast te klemmen, waarbij deze verkeerd op haar vinger terechtkwam. Hierdoor vloog de bal in tweede instantie alsnog in het doel. Met een 1-0 achterstand vertrok Ollandia VR1 richting de kleedkamers. In de tweede helft kwam Ollandia VR1 niet echt aan voetballen toe. Nijnsel VR2 maakte hier dankbaar gebruik van. Binnen 2 minuten werd hun voorsprong vergroot doordat een vrije trap eenvoudig met een boog onder de lat dook. 2-0. Vermeend hands leidde binnen enkele minuten tot wederom een vrije trap, ditmaal op de rand van de 16m. Ook nu was Nijnsel VR2 trefzeker. De tweede helft was nog maar net begonnen en Ollandia stond helaas al met 3-0 achter. De Ollandse achterhoede probeerde te voorkomen dat de goed lopende Nijnselse motor kon scoren . Toch konden zij niet voorkomen dat de 4e en 5e goal voor Nijnsel in het doel belandden. Het geluk stond geheel aan Nijnselse zijde vandaag. Seline v.d. Vleuten probeerde nog te scoren uit een corner van Bianca Schoordijk. Het schot was prachtig maar miste de kruising helaas op enkele millimeters. Nadat ook de 6-0 met een simpel tikje in het net rolde, wist Ollandia in de buurt te komen van het vijandelijk doel. De bal belandde in een kluts. Manon Koolen kreeg de ruimte, maar haar schot vloog snoeihard over het doel. De slotfase was een kwestie van overleven. De Ollandia speelsters waren moegestreden. Nijnsel mocht nog 3 goals op haar naam schrijven, terwijl Bianca Schoordijk met een mooie goal de eer van Ollandia nog een klein beetje wist te redden. Met een 9-1 einduitslag was dit een wedstrijd geworden om snel te vergeten. Na carnaval komt Ollandia VR1 weer in actie in een inhaalwedstrijd uit tegen Volkel VR1. Tot dan!

Ollandia VR1: Sanne Hellings, Carla Teulings, Manon v. Ruremonde, Nicole Oerlemans, Miriam de Kroon, Bianca Schoordijk, Anne Maas, Manon Koolen, Sanne v.d. Ven, Nikki Wouters, Seline v.d. Vleuten.

P1010762 P1010758

P1010767

 

 

 

 

Comments are closed.