Ollandia VR1 trekt aan het kortste eind tegen Volkel VR1

9 maart 2014
9 maart 2014, reacties: 0

Ollandia VR1 haalde afgelopen zondag in tegen Volkel VR1 in de gelijknamige plaats. Ze begonnen sterk aan de eerste helft wat zorgde voor een aantrekkelijke wedstrijd van beide kanten. De eerste corner voor Ollandia VR1 werd door Anne Maas puntgaaf richting doel geschoten. De keepster van Volkel VR1 kon de bal ternauwernood stoppen maar dit was wel nadelig voor Ollandia VR1. Ollandia kwam vaak aan overspelen toe en iedere aanval werd nauwkeurig opgebouwd. Seline v.d. Vleuten en Manon Koolen wisten elkaar feilloos te vinden. Toch stond de keepster van Volkel ook ditmaal in de weg. Sanne v.d. Ven en Nicole Oerlemans probeerde in de rebound nog de bal richting doel te krijgen, maar de bal vloog naast  het doel. Terwijl de rust dichterbij kwam werd Volkel ietwat sterker in haar spel. Dit resulteerde uiteindelijk in een mooi doelpunt vlak voor de rust. 1-0. De tweede helft was nog maar net begonnen of Ollandia VR1 schoot uit de startblokken. Manon Koolen eiste de bal op en met een prachtig schot vloog de gelijkmaker in het doel. 1-1. Ollandia mocht helaas niet lang genieten van deze tussenstand. Een speelster van Volkel VR1 maakte hands. Hierna dachten spelers van beide teams dat de scheidsrechter zou fluiten, maar het tegendeel werd werkelijkheid. Een oplettende speelster van Volkel VR1 maakte dankbaar gebruik van deze onoplettendheid en tikte eenvoudig de 2-1 binnen. Dit was een keerpunt in de wedstrijd. Ollandia VR1 had haar vizier niet scherp genoeg staan om deze achterstand om te buigen in een voorsprong. Volkel VR1 drong de Ollandse elf steeds verder terug totdat de wedstrijd zich vrijwel voortdurend afspeelde op de eigen helft. Toch wist Ollandia het hoofd te bieden aan de counters van Volkel. Hun vizier stond ook niet altijd scherp. Manon v. Ruremonde liet zien niet bang te zijn voor de bal. Tijdens een corner van Volkel VR1 blockte zij perfect het schot. De kans voor Volkel was verdwenen. In de slotfase stelde Volkel VR1 de winst veilig door nog een laatste keer te scoren. Met een 3-1 eindstand was de winst vandaag voor Volkel VR1. Volgende week speelt Ollandia VR1 thuis tegen WEC VR1. Tot dan!

Ollandia VR1: Sanne Hellings, Nicole Maas, Carla Teulings, Nicole Oerlemans, Nikki de Bie, Manon v. Ruremonde, Anne Maas, Manon Koolen, Bianca Schoordijk, Sanne v.d. Ven (80e min Nikki Wouters),Seline v.d. Vleuten. Wissel: Miriam de Kroon.

P1010824P1010814

P1010812

Comments are closed.