Ollandia VR1 slaagt er niet in te winnen van WEC VR1

18 maart 2014
18 maart 2014, reacties: 0

Ollandia VR1 ontving afgelopen zondag WEC VR1 in Olland.  De thuisploeg startte sterk. De bal werd goed overgespeeld en het samenspel zat goed in elkaar. De eerste grote kans voor WEC VR1 kwam al in de eerste 10 minuten. Het schot op doel werd door Sanne Hellings prachtig uit het doel getikt. Even later wist WEC VR1 de ruimte eenvoudig te vinden binnen de Ollandse achterhoede. Sanne Hellings werd ietwat uit balans gebracht door de spits van WEC VR1, waardoor het open doel eenvoudig tot een goal leidde. 0-1. Een kans op de gelijkmaker liet niet lang op zich wachten. Ollandia speelde evenwichtig en de bal werd door Manon Koolen van een flinke afstand jammer genoeg net over het doel geschoten. Ook debutante Femke van Aarle kon enkele keren richting goal sprintten, maar helaas bleef een goal uit. Vlak voor rust wist Manon Koolen de bal mee te nemen richting 16 m. Manon v. Ruremonde en Anne Maas stonden beide in positie om de bal erin te tikken. Helaas voor hen belandde de bal in een kluts. Het leek even alsof de keepster van WEC samen  met bal in het doel zou vallen, maar dat kon zij maar net voorkomen. Ruststand 0-1. Na rust was er al vlug in de tweede helft een mooie kans voor Femke v. Aarle. Helaas voor haar vloog de bal net naast. Men zegt altijd dat wanneer je zelf de goals niet maakt, dat de ander dit dan wel zal doen. Zo gezegd, zo gedaan. Een corner van WEC VR1 werd puntgaaf genomen. De bal vloog met een boog via de binnenkant van de paal binnen en de 0-2 was een feit. In de slotfase waren er nog mooie kansen voor Manon Koolen en Femke v. Aarle, maar de goals wilden niet vallen. Vijf minuten voor tijd werd de winst veiliggesteld door WEC VR1. Zij wisten met één enkele aanval de bal hoog over de Ollandse keepster te spelen. Na 90 minuten was de winst voor WEC VR1 en stond Ollandia VR1 helaas weer met lege handen. Volgende keer speelt Ollandia VR1 een thuiswedstrijd tegen Volkel VR1. Houd de website in de gaten voor de laatste informatie. Tot dan!

Ollandia VR1: Sanne Hellings, Nicole Maas, Carla Teulings (80e min Nikki Wouters), Nikki de Bie, Nicole Oerlemans, Anne Maas, Bianca Schoordijk, Manon Koolen, Manon v. Ruremonde, Femke v. Aarle, Seline v.d. Vleuten (20e min Sanne v.d. Ven).

P1010852

P1010848

P1010840

 

 

Comments are closed.