6 april 2014
6 april 2014, reacties: 0

Afgelopen zondag was het trainer Marcel v.d .Brand wederom gelukt om een kloppende opstelling te maken voor de uitwedstrijd tegen Vorstenbossche Boys VR 1. Ollandia VR1 kreeg vanaf de allereerste minuut te maken met een fel Vorstenbossche Boys VR1. De thuisploeg zag gemakkelijk de verkregen ruimte in de Ollandse achterhoede, waardoor zij al na amper 5 minuten voetballen een voorsprong hadden van 1-0. Het Ollandse antwoord op deze simpele goal, was een prachtige solo-actie van Femke van Aarle op de keeper. Helaas miste het schot de kracht om gevaarlijk te zijn. Even later mocht Seline v.d. Vleuten een vrije trap nemen in de buurt van de 16 m. Haar schot was puntgaaf en de keeper kon er ternauwernood nog bij. Een kans op de gelijkmaker voor Ollandia was weer verdwenen. Het drietal Femke van Aarle, Manon Koolen en Seline v.d. Vleuten wist elkaar feilloos te vinden. Ollandia zorgde voor de betere kansen in de wedstrijd. Waar Ollandia niet wist te scoren, wist Vorstenbossche Boys VR 1 wel het doel te vinden. Uit een corner wist een Vorstenbossche speelster de bal vanuit de kluts alsnog in het doel te spelen. 2-0. In de 30e min kon een aanval van Vorstenbossche Boys VR1 door keepster Sanne Hellings niet klemvast gehouden worden. Hierna was het eenvoudig scoren. 3-0. Vlak voor rust werd de wedstrijd eigenlijk al beslist door de 4-0 uit een kluts in het doel te schieten. Na rust stond een meer gedreven Ollandia VR1 op het veld. Zij behielden vaker de bal in hun bezit en er werd beter verdedigd. Manon Koolen probeerde via een lange bal Femke v. Aarle in de voeten aan te spelen, maar dit leidde helaas niet tot een doelpunt. Het Ollandse vizier had in de eerste helft niet scherp gestaan, waardoor de opgelopen achterstand meer goedgemaakt kon worden in de tweede helft. Het Ollandse team speelde een goede tweede helft, maar ging jammer genoeg zonder punten huiswaarts. Het mag een geruststellende gedachte zijn dat Ollandia VR1 in ieder geval niet kan degraderen. Hopelijk kan het team de volgende wedstrijden en het volgende seizoen weer vaker een beroep doen op de vele (geblesseerde) speelsters die wel op de spelerslijst staan. Volgende week speelt Ollandia VR1 uit tegen ELI VR1. Tot dan!

Ollandia VR1: Sanne Hellings, Nicole Maas, Carla Teulings, Nikki de Bie, Nicole Oerlemans, Anne Maas (50e min Lisanne Teulings (65e min Nikki Wouters)), Manon Koolen, Seline v.d. Vleuten, Sanne v.d. Ven, Nikki Wouters (55e min Anne Maas), Femke van Aarle.

P1010881

Comments are closed.