Worden wij binnenkort voetbalmaatjes bij vv Ollandia?

18 april 2014
categorie: Nieuws 2013-2014
18 april 2014, reacties: 0

Met deze oproep nodigen de jongste spelers van vv Ollandia, de Mini’s, hun misschien wel toekomstige voetbalvriendjes en vriendinnetjes uit om samen met hen op zondag 27 april sportpark “Ekkerzicht” mee te doen aan een echte proeftraining, een “voetbalclinic”. Hieraan mogen alle jongens en meisjes meedoen in de leeftijd van 4 t/m 8 jaar.

Op een speelse wijze krijgen ze dan de kans om kennis te maken met de voetbalsport.
Deze training zal een klein uur duren en is voor iedereen toegankelijk. Dus ook je papa, mama, opa en oma zijn welkom om te komen kijken hoe jij voetbalt.
Trek sportieve kleding en voetbalschoenen aan, eventueel scheenbeschermers. Mocht je geen voetbalschoenen hebben, dan zijn andere sportieve schoenen natuurlijk ook goed.
Na de training is voor alle kinderen die meegetraind hebben drinken en een kleine verrassing.  Ook voor de (groot)ouders is er dan gratis koffie/thee met iets lekkers.

Om 14.30 uur speelt ons eerste team een wedstrijd tegen vv Ruwaard. Een belangrijke wedstrijd tegen een concurrent  in de strijd om in de 4de klasse te blijven, dus genoeg reden om gezellig te blijven kijken.

Wij hopen jullie allemaal te zien op zondag 27 april om 13.00 uur.

Wil je mee doen aan deze “voetbalclinic”,
meld je dan bij voorkeur  via E-mail aan , onder vermelding van naam en leeftijd, bij:

Robert vd Biggelaar :  rvdbiggelaar@solcon.nl
Rinus Vervoort:          m.vervoort2@upcmail.nl

Comments are closed.