Ollandia VR1 deelt punten met Vorstenbossche Boys VR1

26 april 2014
26 april 2014, reacties: 0

Tijdens de vorige ontmoeting tussen Ollandia VR1 en Vorstenbossche Boys VR1 ging de volle winst naar Vorstenbossche Boys. Tijdens de inhaalwedstrijd van afgelopen donderdag was Ollandia VR1 de bovenliggende partij gedurende het grootste gedeelte van de wedstrijd. Ollandia VR1 was in de eerste helft een goed geoliede machine waarin eenvoudig combinaties gemaakt werden en Vorstenbossche Boys slechts een enkele keer in de buurt van de Ollandse sluitpost kwam. Wel liet de openingstreffer even op zich wachten. Bianca had met een prachtig schot de score kunnen openen, maar haar schot werd ternauwernood uit het doel getikt door de keeper. Enkele minuten later was het wederom Bianca Schoordijk die met een puntgave voorzet de voorhoede van Ollandia wilde bedienen. Er stond niemand in de 16 m, maar uiteindelijk schot Seline v.d. Vleuten de bal via een lobje in de handen van de keeper.  Vlak voor rust was het druk in de 16 m van Vorstenbossche Boys VR1. Manon Koolen schoot half in liggende positie met een krachtig schot de bal in het net. 1-0! Ruststand 1-0. Terwijl de vaste supporters van Ollandia VR1 nog uit de kantine kwamen, schoot Ollandia uit de startblokken. Femke v. Aarle was meteen trefzeker en ook de 2-0 mocht op het scorebord komen. Tijdens de tweede helft werd Vorstenbossche Boys VR1 bij vlagen sterker, maar Ollandia VR1 wist hier prima mee om te gaan. Inga Neuts zakte regelmatig terug om op deze manier de achterhoede bij te staan en ook Nicole Oerlemans kwam vol zelfvertrouwen haar doel uit op de juiste momenten. Voorin maakte Ollandia VR1 jacht op een volgende treffer. Carla Teulings sprintte naar voren. Zij kon de bal met een voorzet richting Femke v. Aarle spelen. Helaas kon zij er net niet bij waardoor de aanval tijdig gestopt werd. In de 70e min belandde een lage bal uit een corner in de onderhoek van het Ollandse doel . 2-1. Seline v.d. Vleuten liet in het laatste kwartier van de wedstrijd zien dat zij over een fantastisch schot beschikt. Terwijl sommigen de goal al telden, vloog de bal rakelings langs het doel. Vervolgens werd het een spannend slot waarin Vorstenbossche Boys VR1 vele kansen kregen. De 2-2 kwam uiteindelijk uit een scrimmage voor het doel, waarbij de Ollandse achterhoede er net niet bij kon. Nadat het fluitsignaal klonk van de scheidsrechter was Ollandia VR1 ietwat teleurgesteld dat er vandaag niet gewonnen werd, maar één punt is beter dan niets. Aanstaande zondag spelen de Dames na slechts 2 dagen rust de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen Nijnsel VR2. Tot dan!

Ollandia VR1: Nicole Oerlemans, Tamara v.d. Broek, Sanne v.d. Ven, Nicole Maas, Manon v. Ruremonde, Carla Teulings, Anne Maas (40e min Femke v. Aarle), Seline v.d. Vleuten, Bianca Schoordijk, Inga Neuts (65e min Loes Hulsen), Manon Koolen.

P1010961

Comments are closed.