28 april 2014
28 april 2014, reacties: 0

Ollandia VR1 speelde na de winterstop haar allereerste wedstrijd tegen Nijnsel VR2. De einduitslag was er destijds geen op trots op te zijn. De Ollandse Vrouwen hadden afgelopen zondag wat recht te zetten in de return. Beide teams bleken in het begin van de wedstrijd goed aan elkaar gewaagd. Ollandia VR1 had de meeste kansen, maar een goed schot van afstand door Nijnsel VR2 was gevaarlijker. Gelukkig stond de Ollandse keepster Nicole Oerlemans een prima wedstrijd te keepen. Het schot belandde moeiteloos in haar handen. Nijnsel VR2 bleek gemakkelijk te kunnen schakelen van verdediging naar aanval en hier had de Ollandse achterhoede een enkele keer ietwat moeite mee. Gelukkig liep het met een sisser af en rolde de bal over de zijlijn. Femke van Aarle liet zien over een goed loopvermogen te beschikken. Ruststand 0-0. Nijnsel VR2 werd in de tweede helft steeds sterker. Ollandia had de wedstrijd al vroeg in de tweede helft kunnen beslissen. Tot twee keer toe had de thuisploeg de mogelijkheid om via de kluts te scoren. Helaas lukte dit niet. Halverwege de tweede helft counterde Nijnsel eenvoudig richting het Ollandse doel. De scheidsrechter floot voor buitenspel, maar dit werd niet op tijd opgemerkt door de Nijnselse spitsen. Er werd gejuicht door de gasten, maar de goal werd niet goedgekeurd. Na 90 minuten stond er nog steeds
0-0 op het scorebord en werden de punten gedeeld door beide teams. Volgende week speelt Ollandia VR1 haar laatste competitiewedstrijd uit tegen WEC VR1. Tot dan!

Ollandia VR1: Nicole Oerlemans, Tamara v.d. Broek, Carla Teulings (45e min Inga Neuts), Nikki de Bie, Manon v. Ruremonde, Nicole Maas, Bianca Schoordijk, Anne Maas (35e min Sanne v.d. Ven), Manon Koolen, Femke v. Aarle (45e min Loes Hulsen), Seline v.d. Vleuten.

P1010988

P1010991

P1010996

Comments are closed.