Voetbal clinic mini’s Ollandia groot succes.

28 april 2014
categorie: Nieuws 2013-2014
28 april 2014, reacties: 0

Op zondag 27 april, voorafgaand aan de wedstrijd Ollandia – Ruwaard was er voor alle Ollandse jongens en meisjes tussen de 4 en 8 jaar gelegenheid om op speelse wijze  kennis te maken met de voetbalsport. De organisatoren, Rinus Vervoort en Robert vd Biggelaar waren blij verrast dat een groot aantal potentiële voetbaltalentjes zich hadden aangemeld. Nicole Maas, zelf een zeer verdienstelijk vrouwenelftalspeelsters, Frank Hagelaars,  Marcel Raaijmakers en Meine Engbers hadden zich er goed op voorbereid. Op het hoofdveld hadden ze een aantal trainings-parcoursjes uitgezet waar de mogelijk toekomstige jeugdspelertjes de eerste stapjes van het spelletje voetbal werd geleerd. Het plezier en het enthousiasme bij zowel de leiders als de kinderen spatte ervan af. Het was een lust voor het oog. Na afloop wachtte de kinderen met hun ouders, opa en oma een lekkere verrassing. Het is niet ondenkbaar dat het plezier, het enthousiasme en het doorzettingsvermogen van de jeugd het vaandelteam van Ollandia heeft geïnspireerd tot het spelen van een top wedstrijd. Er werd namelijk op karakter met 4 – 1 gewonnen van Ruwaard.

Clinic 27 apr 2014

Comments are closed.