Ollandia VR1 sluiten seizoen positief af tegen WEC VR1

5 mei 2014
5 mei 2014, reacties: 0

De laatste competitiewedstrijd startte Ollandia VR1 met een ruime selectie. WEC VR1 was altijd een sportieve ploeg om tegen te voetballen. De eerste aanval van Ollandia VR1 werd opgezet door Bianca Schoordijk. Zij sprintte richting achterlijn waarna zij Seline v.d. Vleuten in de voeten speelde. Vervolgens gaf zij de bal terug aan Bianca Schoordijk en haar schot vloog rakelings voor het doel langs. In de 20e min schoot Tamara v.d. Broek de bal uit een corner prachtig richting de 16 m. Carla Teulings stond in de juiste positie om de bal fantastisch in het doel te koppen . 0-1! WEC kwam een enkele keer ook aan counteren toe. Wel staken o.a. Tamara v.d. Broek en Nicole Oerlemans er een stokje voor dat er een doelpunt viel. Ruststand 0-1. Na rust waren er wederom de meeste kansen voor de bezoekers uit Olland. Seline v.d. Vleuten had in eerste instantie de kans om te scoren. In de rebound schoot Manon Koolen net naast het doel. De 0-2 viel uiteindelijk wederom uit een corner. Ook dit keer was Carla Teulings trefzeker met het hoofd. Manon Koolen had in de tweede helft de beste kansen om te scoren. Helaas stond de keeper of de lat in de weg. In de 70e min was Bianca Schoordijk haar directe tegenstander te snel af waarna haar schot vanaf de achterlijn via de binnenkant van de paal in het net verdween. 0-3! In de slotfase wist WEC nog enkele aanvallen op te bouwen. Nicole Oerlemans kwam uit haar doel en met een open doel achter zich wist Nicole Maas erger te voorkomen door de bal over de achterlijn te tikken. De corner die volgde zorgde ervoor dat WEC ook via het hoofd wist te scoren. 1-3. Toch kwam de winst niet echt in gevaar. Ollandia VR1 stapte als terechte winnaar van het veld. Ze gaan met een positief gevoel de zomerstop in. Tot volgend seizoen!

Ollandia VR1: Nicole Oerlemans, Tamara v.d. Broek, Carla Teulings, Nikki de Bie (20e min Inga Neuts (70e min Loes Hulsen)), Manon v. Ruremonde, Bianca Schoordijk (70e min Nicole Bekkers), Nicole Maas, Anne Maas, Manon Koolen, Seline v.d. Vleuten (80e min Bianca Schoordijk), Sanne v.d. Ven

P1020005

P1020007

P1020044

Comments are closed.