Vacaturebank

Zoals elke vereniging is het ook bij Ollandia van het grootste belang om voldoende vrijwilligers te hebben om alle taken en activiteiten geregeld en uitgevoerd te krijgen. Gelukkig kunnen we op veel mensen rekenen maar we komen er ook behoorlijk wat tekort. Oh ja, je hoeft geen lid te zijn van Ollandia om toch iets te kunnen betekenen. Onderstaand de meest actuele en belangrijkste vacatures die we graag opgevuld willen zien:

Bestuursleden:
In overleg met het voltallige bestuur kan er een taakverdeling gemaakt worden die aansluit bij de kennis en kwaliteiten van de persoon. Ook wordt er rekening gehouden met wat je aanspreekt en uitdaagt. Tijdsbesteding is afhankelijk van de functie en tijd van het jaar, gemiddeld ben je 2-3 uur per week wel bezig voor de vereniging.
Voor meer informatie of gesprek kun je contact opnemen met het bestuur

Leider(s) en ass scheidsrechter 3e elftal en vrouwenteam:
In het nieuwe seizoen starten we met 5 seniorenteams en vrouwenteam. Voor het 3e elftal en het vrouwenteam zoeken we nog een elftalleider en ass. scheidsrechter. Belangrijkste taak is op zondag de begeleiding en coaching van het team. Tijdsbesteding ongeveer 3 uur per zondag.
Voor meer informatie of gesprek kun je contact opnemen met de technische commissie senioren.

Wedstrijdcoördinatoren op zaterdag en zondag:
De belangrijkste taken zijn het ontvangen en begeleiden van de bezoekende teams en scheidrechters, het afhandelen van de wedstrijdgerelateerde zaken, zoals invullen wedstrijdzakenapp en het afronden van zaken na de wedstrijd(en) zoals controle op kleedlokalen, opruimen wedstrijdmaterialen, etc.  Tijdsbesteding is afhankelijk van het aantal wedstrijden per dagdeel maar varieert tussen de 2-3 uur per dagdeel. Hoe meer mensen deze rol mede willen invullen hoe minder tijd het vraagt.
Voor meer informatie of gesprek kun je contact opnemen met het bestuur of technische commissie senioren en jeugd

Clubscheidsrechters voor jeugd en senioren wedstrijden:
Het leiden van wedstrijden bij de jeugdteams of bij de seniorenteams en vrouwenteam. Tijdbesteding is afhankelijk van de (jeugd)wedstrijd en varieert van 1-2 uur per wedstrijd.
Voor meer informatie of gesprek kun je contact opnemen met de technische commissie senioren of jeugd

Leden voor alle commissies:
Of het nu gaat om de activiteitencommissies voor de jeugd en/of senioren, de technische commissies jeugd en senioren, leiders of trainers, sponsorcommissie, commissie financiën, onderhoudsploeg… we kunnen overal extra handjes gebruiken. Bedenk wat jij leuk vindt om te doen en waar je Ollandia bij wilt helpen en we gaan kijken waar je het beste tot je recht komt. Neem zelf het initiatief tot contact met het bestuur want zij weten nog niet wat jij wilt!!

De komende weken zal het overzicht nog verder worden aangevuld

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van de bestuursleden of via email info@ollandia.nl