Pupil van de Week

27-05-2018:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Quinty van Nuland
Afgelopen zondag mocht Quinty van Nuland als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – Boerdonk 1.  Quinty woont samen met haar zussen Robin en Lynn en broertje Dean in Olland. Quinty zit in groep 7 van Bs. De Sprongh. Zij voetbalt in het team JO11-2. Quinty vindt het leuk om tijdens een voetbalwedstrijd te scoren, maar ze kan ook goed passes geven. Ze geniet van het spelen van voetbalwedstrijden en ook het jaarlijkse voetbalkamp vind Quinty erg leuk. Haar favoriet binnen Ollandia is haar vader Leon van Nuland. Lieke Martens is haar favoriete profvoetbalster. Naast voetballen speelt Quinty graag gitaar en is ze groot fan van Ajax.

 

13-05-2018:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Janne van Rooij
Afgelopen zondag mocht Janne van Rooij als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – Milheezer Boys 1.  Zowel Janne als haar broer Wout voetbalt al vele jaren bij Ollandia. Janne is 11 jaar oud en zij zit in groep 7 van Bs. De Sprongh. Zij voetbalt in het team JO11-2G. Janne vindt het leuk om tijdens een voetbalwedstrijd te mogen keepen. Ze kan haar teamgenoten goed coachen. Voorlopig blijft ze keepen, omdat ze dit heel erg leuk vindt. Haar favoriet binnen Ollandia is Hans van Eijk. Naast voetballen vindt Janne het leuk om ‘lompe’ spelletjes te spelen zoals bijv. rugby op school of met dieren te spelen.

 

06-05-2018:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Bram van Heesch
Afgelopen zondag mocht Bram van Heesch als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – Elsendorp 1.  Bram woont samen met zijn ouders en zijn zus Kim in Olland. Hij is 10 jaar oud en hij zit in groep 6 van Bs. De Sprongh. Hij voetbalt in het team JO11-1. Bram vindt het leuk om te scoren tijdens een voetbalwedstrijd, want hij speelt graag een voetbalwedstrijd. Zijn favorieten binnen Ollandia zijn trainer Frank Hagelaars en teamgenoten Teun Hagelaars, Jelle Wemmenhove en Dylan Exters. Naast voetballen vindt Bram het ook leuk om op een motor te crossen, te fietsen, buiten te spelen en papa te helpen op de boerderij.

 

15-04-2018:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Bjorn van Weert
Afgelopen zondag mocht Bjorn van Weert als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – RKPVV 1.  Bjorn woont samen met zijn ouders, zijn zusje Renske en broertje Sjoerd in Olland. Hij is 10 jaar oud en hij zit in groep 6 van Bs. De Sprongh. Hij voetbalt in het team JO11-1. Bjorn vindt het leuk om te mogen keepen tijdens wedstrijden en hij geniet ervan als zijn team wint. Ook vind Bjorn het leuk om op voetbalkamp te gaan Zijn favoriet binnen Ollandia is keeper van het 1e elftal, Tom Wouters. Bjorn hoopt ook zo goed te kunnen keepen en wie weet zien we hem in de toekomst nog in de selectie keepen. Naast voetballen vindt Bjorn het ook leuk om te freerunnen, te turnen en te sporten. Bjorn kan dit ook goed.

 

31-03-2018:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Teun Hagelaars
Afgelopen zaterdag mocht Teun Hagelaars als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – HSE 1.  Teun woont samen met zijn zus Janne in Olland. Hij is 10 jaar oud en hij zit in groep 6 van Bs. De Sprongh. Hij voetbalt in het team van de E1. Teun vindt het leuk om goals te maken. Teuns favorieten binnen Ollandia zijn Jos Leenderts, zijn vader Frank Hagelaars en medespelers Baran Karaymirza en Bram van Heesch. Naast voetballen vindt Teun het leuk om te timmeren en te fietsen. Zijn favoriete voetbalclubs zijn FC Barcelona en PSV. Zijn favoriete voetballers zijn Lionel Messi, Jeroen Zoet en Hirving Lozano.

 

17-12-2017:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Lotte v.d. Biggelaar
Afgelopen zondag mocht Lotte v.d. Biggelaar als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – SPV 1.  Lotte heeft één zus Linde en twee broers Mark en Dirk. Daarnaast heeft ze nog een hond Daantje, 3 kippen Kwik, Kwek en Kwak en een geit Minnie. Lotte is 9 jaar oud en zij zit in groep 6 van Bs. De Sprongh. Zij voetbalt in het team JO11-2. Het leukste aan voetballen vind Lotte het sprinten en scoren tijdens het spelen van wedstrijden. Lotte vindt het leuk dat bijna haar hele familie lid is van Ollandia en dat ze dit seizoen op voetbalkamp mag. Lotte’s favoriet binnen Ollandia is haar broer Mark, omdat hij altijd met haar gaat voetballen als ze daar zin in heeft. Naast voetballen vindt Lotte het ook leuk om te klimmen en te rennen.

05-11-2017:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Sven Vos
Afgelopen zondag mocht Sven Vos als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – Nederwetten 1.  Sven heeft een broer Stef en een zus Anouk. Hij is 10 jaar oud en hij zit in groep 6 van Bs. De Sprongh. Hij voetbalt in het team JO11-1. Het leukste aan voetballen vind Sven het bewegen met een bal. Hij vindt het leuk om bij Ollandia te trainen en te voetballen. Svens favorieten binnen Ollandia zijn teamgenoten Teun Hagelaars, Bjorn van Weert, Baran Karaymirza en Dylan Exters. Naast voetballen vindt Sven het ook leuk om te klimmen en te knutselen. Hij kan goed klimmen en fietsen.

 

 22-10-2017:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Tim Craane
Afgelopen zondag mocht Tim Craane als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – HVV Helmond 1.  Tim woont samen met zijn ouders, zijn zus Nova en broertje Stan in Olland. Hij is 10 jaar oud en hij zit in groep 7 van Bs. De Sprongh. Hij voetbalt in het team JO11-1. Tim vindt alles leuk tijdens het voetballen. Tim vindt het leuk om bij Ollandia wedstrijden te voetballen en zijn hele team is zijn favoriet binnen Ollandia. Naast voetballen vindt Tim het ook leuk om trompet te spelen. Tevens kan hij goed klimmen.
15-10-2017:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Jelle Wemmenhove
Afgelopen zondag mocht Jelle Wemmenhove als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – Tongelre 1.  Jelle woont samen met zijn ouders en zijn zus Robin in Olland.
Hij is 10 jaar oud en hij zit in groep 7 van Bs. De Sprongh. Hij voetbalt in het team JO11-1. Hij vindt het erg leuk om een teamsport te beoefenen en tijdens een voetbalwedstrijd is hij lekker in beweging. Jelle kan goede passes geven op het voetbalveld. Hij voetbalt graag bij Ollandia, omdat hij een leuk team heeft. Bram van Heesch en Arno van Oss zijn Jelle’s favorieten binnen Ollandia. Naast voetballen vindt Jelle het ook leuk om te zwemmen.

 

08-10-2017:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Baran Karaymirza
Afgelopen zondag mocht Baran Karaymirza als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – Fiducia 1.  Baran woont samen met zijn zussen Sosun en Nienke in Olland. Hij is 11 jaar oud en hij zit in groep 8 van Bs. De Sprongh. Hij voetbalt in het team JO11-1. Hij vindt het erg leuk om als verdediger op het veld te staan. Ook voetbalt Baran graag bij Ollandia, omdat ze ieder jaar op voetbalkamp gaan. Zijn medespelers Teun Hagelaars en Dylan Exters zijn Barans favorieten binnen Ollandia. Zijn favoriete voetballer is Robert Lewandowski van Bayern München. Naast goed verdedigen tijdens een voetbalwedstrijd, kan hij ook goed trampolinespringen.

01-10-2017:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Dylan Exters
Afgelopen zondag mocht Dylan Exters als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – RKGSV 1.  Dylan woont samen met zijn ouders, zijn zus Demi en zijn vissen in Olland. Hij zit groep 7 van Bs. De Sprongh. Hij voetbalt in het team JO11-1. Hij vindt het erg leuk om te voetballen. Ook voetbalt Dylan graag bij Ollandia, omdat het er gezellig is. Zijn vader Gerwin Exters is zijn favoriet binnen Ollandia. Naast goed voetballen, kan hij ook goed drummen.