Pupil van de Week

04-11-2018:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Lynn van Nuland

Afgelopen zondag mocht Lynn van Nuland als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – Fc Drunen 1.  Lynn woont samen met haar ouders en haar zussen Robin, Quinty en broertje Dean in Olland. Zij is 8 jaar oud en zij zit in groep 5 van Bs. De Sprongh. Lynn voetbalt in de Jo-11 1G van Ollandia. Zij vindt alles leuk bij voetbal. Graag speelt Lynn een voetbalwedstrijd en ze is goed in het nemen van penalty’s.  Haar favoriet binnen Ollandia zijn haar vader Leon en Ivo Jacobs. Naast voetballen, maakt Lynn ook graag muziek op de kornet. Wat moeten wij nog van haar weten? Ze is lief en een liefhebber van eten/snoepen.

 

21-10-2018:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Noë Jacobs
Afgelopen zondag mocht Noë Jacobs als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – OVV’67 1.  Noë woont samen met haar ouders en haar broers Sem en Jesse in Olland. Zij is 11 jaar oud en zij zit in groep 7 van Bs. De Sprongh. Noë voetbalt in de Jo-11 van Ollandia. Zij vindt het leuk om te scoren tijdens een wedstrijd. Maar ze kan ook goed verdedigen. Noë gaat graag mee op voetbalkamp. Haar favoriet binnen Ollandia is haar vader Ivo. Naast voetballen, speelt Noë ook graag buiten. Haar favoriete voetbalclub in Nederland is Ajax en haar favoriete voetballer is Matthijs de Ligt. Later hoopt Noë samen met de jongens bij Ajax te mogen voetballen.

23-09-2018:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Niels van Eijk
Afgelopen zondag mocht Niels van Eijk als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – LSV 1.  Niels woont samen met zijn ouders en zijn broer Bjorn in Olland. Hij is 9 jaar oud en hij zit in groep 7 van Bs. De Sprongh. Hij voetbalt in de E1 van Ollandia. Niels heeft veel plezier tijdens het voetballen. Ook vind hij het gezellig bij bij deze club. Zijn favoriet binnen Ollandia is zijn trainer Ivo Jacobs. Voetbal is een grote hobby van Niels. Daarnaast houd hij van klimmen en gym.