Pupil van de Week

20-04-2019:
Pupil v.d. Week vv Ollandia: Thorsten Peters
Op zaterdag 20 april mocht Thorsten Peters als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – Tuldania 1.  Thorsten woont samen met zijn ouders en zussen Isis en Constance in Olland. Hij zit in groep 3B van Bs. De Oversteek in Liempde. Thorsten voetbalt in de Jo-7 van Ollandia.  Hij vindt het leuk om te voetballen met zijn team en doelpunten te maken. Hij geniet van de trainingen en de wedstrijden. Thorsten heeft geen favoriet binnen Ollandia, maar hij hoopt dat ze kampioen worden. Ze zijn allemaal kampioenen. Naast het voetballen vind Thorsten het leuk om met Lego te spelen en om trucjes te oefenen op de trampoline. Hij kan goed salto’s maken. Later hoopt Thorsten in Ollandia 1 te mogen voetballen.

 

07-04-2019:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Rik van Heesch
Afgelopen zondag mocht Rik van Heesch als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – Essche Boys 1.  Rik woont samen met zijn ouders in Olland. Hij is 6 jaar oud en hij zit in groep 2 van Bs. De Sprongh. Rik voetbalt in de Jo-7 van Ollandia.
Hij vindt het leuk om te trainen en hij kan goed dribbelen met de bal. Tevens vind hij het leuk om wedstrijden te spelen. Met name als zijn team weet te winnen. Riks favorieten binnen Ollandia zijn Daniëlle van Nuland en Mark v.d. Biggelaar. Naast het voetballen vind Rik het leuk om spelletjes te spelen op de iPad. Ook speelt Rik graag samen met vriend Lucas met de legotrein. Onlangs is Rik bij PSV geweest op de dag van de onderwijsstaking. Hij mocht met de bus van de Herdgang naar het stadion en hij heeft enorm genoten van alle activiteiten. 
17-02-2019:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Juul Popieul

Afgelopen zondag mocht Juul Popieul als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – Gloria UC 1.  Juul  woont samen met haar ouders en haar zus Pien in Olland. Zij is 7 jaar oud en zij zit in groep 4 van Bs. De Springplank. Juul voetbalt in de JO-7 van Ollandia. Graag speelt Juul een voetbalwedstrijd en zij geniet van het maken van doelpunten.  Haar favoriet binnen Ollandia is Danielle van Nuland. Verder vind ze Lieke Martens een goede voetballer. Helaas voetbalt zij niet bij PSV. Naast het voetballen, houd Juul ook van viool spelen en tekenen. Hier is zij ook erg goed in.

20-01-2019:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Dean van Nuland

Afgelopen zondag mocht Dean van Nuland als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – SVSOS 1.  Dean woont samen met zijn ouders en zijn zussen Robin, Quinty en Lynn in Olland. Hij is 6 jaar oud en hij zit in groep 3 van Bs. De Sprongh. Dean voetbalt in de Jo-7 van Ollandia. Graag speelt Dean een voetbalwedstrijd en hij heeft al meer dan 50 doelpunten gemaakt.  Ook is hij goed in het maken van schijnbewegingen. Zijn favoriet binnen Ollandia is zijn moeder Danielle. Ollandia is zijn favoriete voetbalclub en zijn favoriete profvoetballer is Kasper Dolberg.

04-11-2018:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Lynn van Nuland

Afgelopen zondag mocht Lynn van Nuland als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – Fc Drunen 1.  Lynn woont samen met haar ouders en haar zussen Robin, Quinty en broertje Dean in Olland. Zij is 8 jaar oud en zij zit in groep 5 van Bs. De Sprongh. Lynn voetbalt in de Jo-11 1G van Ollandia. Zij vindt alles leuk bij voetbal. Graag speelt Lynn een voetbalwedstrijd en ze is goed in het nemen van penalty’s.  Haar favoriet binnen Ollandia zijn haar vader Leon en Ivo Jacobs. Naast voetballen, maakt Lynn ook graag muziek op de kornet. Wat moeten wij nog van haar weten? Ze is lief en een liefhebber van eten/snoepen.

 

21-10-2018:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Noë Jacobs
Afgelopen zondag mocht Noë Jacobs als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – OVV’67 1.  Noë woont samen met haar ouders en haar broers Sem en Jesse in Olland. Zij is 11 jaar oud en zij zit in groep 7 van Bs. De Sprongh. Noë voetbalt in de Jo-11 van Ollandia. Zij vindt het leuk om te scoren tijdens een wedstrijd. Maar ze kan ook goed verdedigen. Noë gaat graag mee op voetbalkamp. Haar favoriet binnen Ollandia is haar vader Ivo. Naast voetballen, speelt Noë ook graag buiten. Haar favoriete voetbalclub in Nederland is Ajax en haar favoriete voetballer is Matthijs de Ligt. Later hoopt Noë samen met de jongens bij Ajax te mogen voetballen.

23-09-2018:
Pupil v.d. Week v.v. Ollandia: Niels van Eijk
Afgelopen zondag mocht Niels van Eijk als ‘Pupil v.d. Week’ de aftrap verzorgen bij Ollandia 1 – LSV 1.  Niels woont samen met zijn ouders en zijn broer Bjorn in Olland. Hij is 9 jaar oud en hij zit in groep 7 van Bs. De Sprongh. Hij voetbalt in de E1 van Ollandia. Niels heeft veel plezier tijdens het voetballen. Ook vind hij het gezellig bij bij deze club. Zijn favoriet binnen Ollandia is zijn trainer Ivo Jacobs. Voetbal is een grote hobby van Niels. Daarnaast houd hij van klimmen en gym.