• Ollandia ontvangt komende zondag RKVV Keldonk

    Terwijl de beslissing in de strijd voor de 1st periodetitel nog niet is gevallen, mogelijk pas na de inhaalwedstrijden van..

    Lees verder 
  • Aankondiging algemene ledenvergadering

    Op 28 november is er de jaarlijkse algemene ledenvergadering van v.v. Ollandia. De aanvang staat gepland op 21.30 uur. Uitnodiging en agenda volgen nog. Reserveer alvast in je agenda a.u.b.

Volgende wedstrijd:

Dean van Nuland

Hoofdsponsors

Programma

Uitslagen

Afgelastingen


Ollandia neemt koppositie weer over na overwinning op Vco en nederlaag van Elsendorp. Ollandia won met 3-1 door doelpunten van 2 × Steven van Dijke en Stan de Beer. Ollandia begon goed maar kreeg het gaandeweg de wedstrijd steeds lastiger.

Ollandia speelde vandaag een moeizame wedstrijd. In de 1ste helft hadden we het geluk niet aan onze zijde want anders had het zomaar 4-1 kunnen zijn. Maar het was 2-1 en was na een matige 2e helft ook de einstand. Steven van Dijke was 2 keer de doelpuntenmaker.

In de derby tegen Irene heeft Ollandia een verdiende overwinning geboekt. Na veel gemiste kansen was de ruststand nog 0-0. Na rust liep Ollandia naar een regelmatige 0-3 overwinning via 2× Robert Erven en Steven van Dijke. In alle gevallen was Stefan Erven de aangever.

Meer berichten

 

Teamsponsors