• Ollandia pakt verdiend de punten in Gemonde

    Het lukte Ollandia pas in de tweede helft om Irene van zich af te schudden. De weeromstandigheden waren niet al te best en de voorspellingen voor de middag gaven enkel maar meer kans op regen..

    Lees verder 
  • Aankondiging algemene ledenvergadering

    Op 28 november is er de jaarlijkse algemene ledenvergadering van v.v. Ollandia. De aanvang staat gepland op 21.30 uur. Uitnodiging en agenda volgen nog. Reserveer alvast in je agenda a.u.b.

In de derby tegen Irene heeft Ollandia een verdiende overwinning geboekt. Na veel gemiste kansen was de ruststand nog 0-0. Na rust liep Ollandia naar een regelmatige 0-3 overwinning via 2× Robert Erven en Steven van Dijke. In alle gevallen was Stefan Erven de aangever.

Ollandia doet zichzelf ernstig tekort in de 1e helft door de beste kansen niet te benutten en mogen uiteindelijk blij zijn met het gelijke spel na een achterstand, 2-2 einstand met doelpunten van Robert Erven en Stan de Beer.

Onder moeilijke omstandigheden heeft Ollandia een moeizame overwinning geboekt op Boerdonk, 0-1 door een prima aanval die afgerond werd met een goal van Steven van Dijke.

Meer berichten

Hoofdsponsoren

Teamsponsors